RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kitming
打印 上一主題 下一主題
收起左側

憜憜心意, 分享亂作,

樓主| kitming 發表於 2012-11-14 12:56:41 | 只看該作者

強哥:
       20尺 我支持你, 边類遊艇?
       我鍾意呀!
 樓主| kitming 發表於 2012-11-14 12:57:24 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-11-14 10:58
細水警...........

沙漁仔
          正是呀!
 樓主| kitming 發表於 2012-11-14 12:58:40 | 只看該作者

師兄
       船主 住在天水圍,
自由人 發表於 2012-11-14 13:35:06 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-14 12:57
沙漁仔
          正是呀!

咁細隻船船主,想快行1個無刷 1200 KV.....已經識飛....好過行 2 副車.....又輕D.....( 只是參考性質..)
valklai 發表於 2012-11-14 13:59:41 | 只看該作者
man6815 發表於 2012-11-14 14:27:39 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-14 12:58
師兄
       船主 住在天水圍,

如無睇錯呢隻船底應該同我隻小水警同出一徹,而且此船船主層與小弟聯絡?
 樓主| kitming 發表於 2012-11-14 15:29:50 | 只看該作者
valklai 發表於 2012-11-14 13:59
基叔,
你想睇既嘢啊,黎緊你有排都唔得閑呵.....

師兄:
      好 好經 經呀!
      無所為, 只要重可以做,  .  .  .  .
 樓主| kitming 發表於 2012-11-14 15:32:01 | 只看該作者
man6815 發表於 2012-11-14 14:27
如無睇錯呢隻船底應該同我隻小水警同出一徹,而且此船船主層與小弟聯絡? ...

師兄:
      係呀! 幫吓的青小年, 以後多多拜托啦,
 樓主| kitming 發表於 2012-11-14 15:38:56 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-11-14 13:35
咁細隻船船主,想快行1個無刷 1200 KV.....已經識飛....好過行 2 副車.....又輕D.....( 只是參考性質..) ...

沙魚仔
          局限於 400.-
        無刷 1200Kv. $?   電變 $?   舵軸 $?   船穀 $?   等等, 所有都是 $ $$

自由人 發表於 2012-11-14 15:40:15 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-14 15:38
沙魚仔
          局限於 400.-
        無刷 1200Kv. $?   電變 $?   舵軸 $?   船穀 $?   等等, 所有都 ...

..... 400 .............
man6815 發表於 2012-11-14 16:30:22 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-14 15:32
師兄:
      係呀! 幫吓的青小年, 以後多多拜托啦,

基哥(希望你唔好介意我咁稱呼你)其實我好欣賞同認同你所講,"為了支持青少年,加入正常娛樂"這句話,千祈唔好講拜託,我而家都係跟啲師兄、師父前輩學習學習,有機會見到新船主大家交流交流,或者見你老人家跟你學習學習
 樓主| kitming 發表於 2012-11-14 18:28:53 | 只看該作者
man6815 發表於 2012-11-14 16:30
基哥(希望你唔好介意我咁稱呼你)其實我好欣賞同認同你所講,"為了支持青少年,加入正常娛樂"這句話, ...

師兄:
     您謙, 太客气, 什么都只个稱呼, 無所為,
     我亦是在学習中, 幫助別人做船, 都是肋人自助,  .  .  .  .
     我亦与船主溝通過, 盼大家日後多些互動交流,
flybook 發表於 2012-11-15 03:20:04 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-14 18:28
師兄:
     您謙, 太客气, 什么都只个稱呼, 無所為,
     我亦是在学習中, 幫助別人做船, 都是肋人自助, ...

kitming師兄 就是大師風範
 樓主| kitming 發表於 2012-11-15 04:12:11 | 只看該作者
flybook 發表於 2012-11-15 03:20
kitming師兄 就是大師風範

早晨師兄:
            太誇獎, 距離大師尚欠十万九千里, 只是人到油盡燈枯邊緣,
           只想盡一口气之力, 有所作為, 不枉此生,
自由人 發表於 2012-11-15 11:09:56 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-15 04:12
早晨師兄:
            太誇獎, 距離大師尚欠十万九千里, 只是人到油盡燈枯邊緣,
           只想盡一口 ...

基哥  唔好成日提住啦..咁個人唔會開心..就算身體健康都可能有意外...今日唔知聽日事.....而家活得開心最緊要.....
 樓主| kitming 發表於 2012-11-15 16:02:44 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-11-15 11:09
基哥  唔好成日提住啦..咁個人唔會開心..就算身體健康都可能有意外...今日唔知聽日事.....而家活得開心最 ...

沙魚仔:
         呢件係真實事, 扁桃腺癌, 第4期, 亦即未期,
         加上骨, 內, 外科, 又互相克扣, 不能做手術, 各科群医束手無策,
         對上星期六, 在家無故休克, 跌穿个头, 入佐医院, 現每隔日都要返医院洗傷口,
         所以近期很努力造船, 並会遲些, 再大量出售余下之船艦,  .  .  .  .

同嗜們, 模型船友們, 各位師父, 師兄們, 努力加油, 最緊要好玩,  .  .  .  .
自由人 發表於 2012-11-15 16:06:59 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-15 16:02
沙魚仔:
         加上骨, 內, 外科, 又互相克扣,  ...

.......唔知講咩好...希望你每日開開心心...
man6815 發表於 2012-11-15 17:08:33 | 只看該作者
kitming 發表於 2012-11-15 16:02
沙魚仔:
         加上骨, 內, 外科, 又互相克扣,  ...

基哥,雖然小弟同你素未謀面,但'睇'你的話,的確顯露大師父、前輩嘅風範,雖然身體出現一點點毛病,但仍替後輩花心思同精神,這點絕對可敬,同時從你嘅'字裡行間'亦見你之勇敢,相信戰勝之日可期,在此小弟同鯊魚仔一樣,祝你老人家開開心心,快快樂樂過每天
 樓主| kitming 發表於 2012-11-15 17:11:54 | 只看該作者
自由人 發表於 2012-11-15 16:06
.......唔知講咩好...希望你每日開開心心...

沙魚仔:
        多謝您心意, 明白領受,

而家我做緊隻, 有刷快艇, 拿呢 無刷
 樓主| kitming 發表於 2012-11-15 17:14:21 | 只看該作者
man6815 發表於 2012-11-15 17:08
基哥,雖然小弟同你素未謀面,但'睇'你的話,的確顯露大師父、前輩嘅風範,雖然身體出現一點點毛病,但仍 ...

師兄:
      多謝您!  大家敢話, 最緊要好玩,