RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1799|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我的橙色DWS組合及車殼

timothychoy 發表於 2013-4-14 15:03:38 來自手機 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

希望咁多位師兄多多指教
另外想問下大家平時點帶車上車場架?用工具箱定係有車袋岩用呢 可唔可以分享下啊?
之前見有師兄用星星果個四驅車工具箱唔知好唔好用呢?
samy 發表於 2013-4-14 16:55:21 | 只看該作者
use locker law. I've a locker in MMS so I no need to bring all stuff back home.
 樓主| timothychoy 發表於 2013-4-14 17:32:33 | 只看該作者
哈,因為我唔係成日上去,同埋有時會係屋企玩,所以應該唔會租locker住@_@
wing1203 發表於 2013-4-14 19:45:07 | 只看該作者
當你上得去幾次,你會發覺越來越多野
就算一個月上四次(當一星期一次),你都會因為唔想欏野而租LOCKER.......

我係CT以前都係租LOCKER,而家係連埋租位
 樓主| timothychoy 發表於 2013-4-14 20:14:52 | 只看該作者
wing1203 發表於 2013-4-14 19:45
當你上得去幾次,你會發覺越來越多野
就算一個月上四次(當一星期一次),你都會因為唔想欏野而租LOCKER....... ...

或者我玩多排都會覺得煩租位,宜家租位要幾錢到架?
samy 發表於 2013-4-15 20:57:48 | 只看該作者
都係個句・入場玩下先,感受下再打算・
wing1203 發表於 2013-4-16 00:23:55 | 只看該作者
timothychoy 發表於 2013-4-14 20:14

到你真係覺得有需要時先問啦

而家應該係慢慢享受一下玩MINI-Z既感覺,LOCKER同位呢D野,慢慢先想吧
wing1203 發表於 2013-4-16 00:24:14 | 只看該作者
timothychoy 發表於 2013-4-14 20:14

到你真係覺得有需要時先問啦

而家應該係慢慢享受一下玩MINI-Z既感覺,LOCKER同位呢D野,慢慢先想吧
OoCIRCUSoO 發表於 2013-4-16 00:36:07 | 只看該作者
我也是用以前玩四驅車的那個星星四驅車工具箱~~我行走各大場也是用他~十分好用~~