RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3042|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

PK 二手佬 (Pinky) 小心

euro614 發表於 2013-5-12 13:54:20 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
議價好正常,但講完十幾次價后,又話唔要,唔要都無問題,但轉頭又話有fd想要,又從新講價!
(但所謂朋友又是同一人,只是唔同電話)

OK la講成價,仲就埋佢地點交收,時間地點都約晒,之後就無晒聲氣,唔要又唔出聲,唔打俾佢都唔講唔要。

steven008 發表於 2013-5-12 18:22:41 | 只看該作者

[Deleted]
 樓主| euro614 發表於 2013-5-12 18:31:47 | 只看該作者
steven008 發表於 2013-5-12 19:06:55 | 只看該作者
euro614 發表於 2013-5-12 18:31
So。。你覺得我係惡意唱衰,大可叫版主check我PM BOX。
我上個月巳放車,由我第一個thread放車,佢巳PM我, ...

唔好誤會啊歐兄, 只係咁岩咁橋覺得你地其實幾有緣炸, 唔係話你唱衰啊!!
Evo5 發表於 2013-5-14 14:15:32 | 只看該作者
I think he may buy the car and sell again .........
I always saw him like buy vbc sell vbc
buy t3 sell t3 like this
dont know what is he doing !