RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1337|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ma 010 有無後波?

1503 發表於 2013-5-25 10:19:39 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
昨日收左部二手ma 010返黎玩,無後波(新手)
wing1203 發表於 2013-5-25 20:30:30 | 只看該作者
係咪未set中位?
 樓主| 1503 發表於 2013-5-27 22:44:35 | 只看該作者
打左電話比果位Ching ,佢話可以收返,出到黎又話部車比我玩壞火都黎,最後都順利收返錢。各位Ching 出去收車時,小心text D電子野,呢位賣mini z. Ma 010果位Ching 自己都知部車壞都放出黎賣,大家小心呢D人啦!
chowhungjai 發表於 2013-5-28 13:49:53 來自手機 | 只看該作者
1503 發表於 2013-5-27 22:44
打左電話比果位Ching ,佢話可以收返,出到黎又話部車比我玩壞火都黎,最後都順利收返錢。各位Ching 出去 ...

回左水比你都重要比你唱,個個師兄真係慘,其實買二手車時無試清楚架車,責任在誰?不如你試下去車行買架真二手車,然後話要退返架車回水,師兄,人地肯回水已經係比足靚面!
偉記 發表於 2013-5-28 13:57:49 | 只看該作者
講得好,1503師兄,你應該表揚下賣車比你位師兄,100%退錢,香港都冇幾間商號做到
 樓主| 1503 發表於 2013-5-28 18:59:08 | 只看該作者
你都低低地,講出黎等大家買二手野小心咋,我比個賣家叫出左去油麻地中電交收,仲要等左二十分鐘天氣成三十度點試車(3點幾),仲要出黎同我講無電,著到車有左右咪信 d Ching 話0K,返到屋企試無後波,打比佢啦,賣家都話出黎比返錢我,小佢出到黎又話部車唔著又物物77唔比錢,比返一百蚊你算啦,佢大大力拍部車,飛D電出黎又同我講部車D零件有事,嘩唔能係呀,你自己拍打部車有事咋bor ,我一手攞返部車試比佢睇,兩分鐘 part 好D件試車無事。果位Ching 立刻{banned}比錢。 呢位Ching 都知部車有事先比返一百了事,
 樓主| 1503 發表於 2013-5-28 19:03:17 | 只看該作者
多謝上面果兩位Ching 啦!不過賣二手野真係要試清楚!我都無響果位Ching 叫咩名,只叫大家買野小心。
wing1203 發表於 2013-5-29 00:48:20 | 只看該作者
唔知你這句"你都低低地"係話緊邊個啦
chowhungjai 同偉記 呢兩位師兄講得冇錯 一向買野都要試架啦,你自己唔試在先,仲要係度咁話人
你開帖既時候,咩都冇講,只係話冇後波,而家又話賣野俾你個位師兄點樣點樣,你仲有d咩唔該一次過說哂佢了,唔好分幾次
jacky3515 發表於 2013-5-29 01:32:00 | 只看該作者
明眼人, 邊個是對, 邊個有問題, 大家心知就好了, 再落去只會罵戰.