RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: lawrencechan
收起左側

老番 v3.1m 入手了 哈哈

wrxsti 發表於 2013-6-24 18:45:08 | 顯示全部樓層
support
hknewton 發表於 2013-7-5 02:22:10 | 顯示全部樓層
hknewton 發表於 2013-7-21 13:37:49 | 顯示全部樓層
Barry28 發表於 2013-6-1 17:26
如果有朋友想買套燈, 我哋都會介紹買hknewton兄嘅產品 !

感謝支持"老正"
glen6831 發表於 2013-7-25 23:34:43 | 顯示全部樓層
我支持正版多,原因開發者真係好緊張開發品質量。最重要係他會答到你想解決的問題,抄人的九成都係大陸仔。佢地無創意不單只,連點解要咁設定諗都唔諗。
cc4321 發表於 2013-8-1 09:06:12 | 顯示全部樓層
電子野都係用返正廠好,山寨真係驚會爆炸
hknewton 發表於 2013-8-18 02:15:19 | 顯示全部樓層

感謝支持"老正"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

hknewton 發表於 2013-10-17 20:10:03 | 顯示全部樓層

感謝支持"老正"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

LOSE 發表於 2013-10-17 20:42:38 | 顯示全部樓層

支持!!事實係值得推介,例如v3.0咁,比起d不知名燈組都只係多幾十蚊,可設定項目又夠多,d燈唔會亂咁著,又有死氣喉回火效果,正!!.......夠輕,個必必又夠晒大聲
hknewton 發表於 2013-12-4 03:17:47 | 顯示全部樓層

感謝支持"老正"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

RCandylau 發表於 2013-12-9 00:35:12 | 顯示全部樓層
lawrencechan 發表於 2013-5-29 22:35
唔好開名啦
提示係最近酒樓個間。 玻璃門只可向內推。 推開後右邊賣呔。 左邊有手提電腦

智樂?
atlantean 發表於 2013-12-9 19:36:09 來自手機 | 顯示全部樓層
呢篇文章鱔味濃
hknewton 發表於 2013-12-10 00:34:11 | 顯示全部樓層

師兄, 有圖有真相 ... 佢係唔係老番, 你自己判斷
有咁多師兄SUPPORT 我地, 你都覺得有"鱔味"的話, 我地無話可說
IMG_20131205_164157.jpg IMG_20131205_164229.jpg IMG_20131205_164534.jpg IMG_20131205_164308.jpg
atlantean 發表於 2013-12-10 13:03:06 來自手機 | 顯示全部樓層
hknewton 發表於 2013-12-10 00:34
師兄, 有圖有真相 ... 佢係唔係老番, 你自己判斷
有咁多師兄SUPPORT 我地, 你都覺得有"鱔味"的話, 我地無 ...

師兄誤會啦,我絕對絕對支持正版,我所指嘅係老翻商人聲稱自己係大廠出品,老翻當正版賣,鱔味甚濃。

希望師兄繼續努力開發新產品,以創意抗衡奸商抄襲之風。對家只會抄襲,永遠都無可能帶領潮流,因此註定只可以做跟尾狗。

kinshin0606 發表於 2013-12-10 16:14:47 來自手機 | 顯示全部樓層
前幾日買v3.1m  未有電變未裝得 我仲問之後遇到唔識裝可唔可再請教 尼位 ching 都好 nice 話可以 值得支持!
hknewton 發表於 2013-12-18 00:37:37 | 顯示全部樓層
atlantean 發表於 2013-12-10 13:03
師兄誤會啦,我絕對絕對支持正版,我所指嘅係老翻商人聲稱自己係大廠出品,老翻當正版賣,鱔味甚濃。

希 ...

感謝支持"老正"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

hknewton 發表於 2013-12-18 00:38:23 | 顯示全部樓層
kinshin0606 發表於 2013-12-10 16:14
前幾日買v3.1m  未有電變未裝得 我仲問之後遇到唔識裝可唔可再請教 尼位 ching 都好 nice 話可以 值得支持 ...

有電變未呀?
搖控豪 發表於 2014-10-28 07:55:33 | 顯示全部樓層
打擊老反,支持正貨
skyhawk 發表於 2014-10-28 17:54:10 | 顯示全部樓層
個個都買翻版, 就唔會再有人願意開發新產品..   

明抄仲要抄足.. 樣都一樣.. 真係禮義廉

多數係設計者攞返大陸生產, 比上面D廠走後門攞走個設計.. 甚至係同一條生產線做多幾千個自肥..
hknewton 發表於 2015-4-10 03:56:10 | 顯示全部樓層
搖控豪 發表於 2014-10-28 07:55
打擊老反,支持正貨

感謝支持"老正"

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
"老番"又重新上架, 仲多個新"兄弟"
連網頁個新logo都 ...
鞋, 無話可說

登錄/註冊後可看大圖

樓主| lawrencechan 發表於 2015-6-2 12:00:51 | 顯示全部樓層

CHING, 岩岩收到我個朋友話GT POWER 真係出佐bluetooth 版啦

http://gt-rc.com/portal.php?mod=view&aid=127

唉, 又抄到捉, 起度再推post 比咁多位ching 知, 唔好買錯野, 一定一定一定要支持老正, 認明hknweton ching 套燈先係正貨