RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 20631|回復: 201
收起左側

必须在此澄清erik 456 的言論

870110a 發表於 2013-9-1 01:27:34 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

必須在此澄清。 我本人並不是什麼trc冠軍車手,只是一位熱愛搖控車既玩家。我玩車快慢與否,與你無關(erik456) 同埋當時賣車比你既時候係一月,依家巳經係九月。過左八個月既時間你先話有投訴?
http://rc-evo.com/xbbs/thread-297604-1-1.html
 樓主| 870110a 發表於 2013-9-1 01:44:44 | 顯示全部樓層
同埋你可以睇下你當時同我講過啲咩。仲有我無渣支槍迫你買。
 樓主| 870110a 發表於 2013-9-1 01:46:12 | 顯示全部樓層
870110a 發表於 2013-9-1 01:44
同埋你可以睇下你當時同我講過啲咩。仲有我無渣支槍迫你買。

睇相
Friday 發表於 2013-9-1 01:48:51 | 顯示全部樓層
D人傻傻地
AE111 發表於 2013-9-1 02:14:06 | 顯示全部樓層
一樣米養佰樣人
lgp 發表於 2013-9-1 02:16:04 | 顯示全部樓層
吾係化,1月買左依家話有問題,重開個post黎似讚實彈,咁要認住佢両父子(師兄有冇相),吾好話賣野比佢,係車場借野比佢地都要小心,
erik456 發表於 2013-9-1 11:17:49 來自手機 | 顯示全部樓層
一場朋友從來冇講過退車回水,仲有答應過比翻架車你一毫子都唔收你仲想點?企出黎搞清楚有咩問題?我人到了橋底等你問心無虧怕咩見?
erik456 發表於 2013-9-1 11:21:38 來自手機 | 顯示全部樓層
我在網上所講是否真實你心知肚明!行得正企得正怕咩見人世界有公理!
 樓主| 870110a 發表於 2013-9-1 11:52:36 | 顯示全部樓層
部車經己係你,你怎樣處理你的事,我開post 只係清澄你的言論
erik456 發表於 2013-9-1 12:12:46 來自手機 | 顯示全部樓層
做人什麼都冇問題,斷章取意歪曲真理系個靴题!whatsapp上點解抽一小段所有不發報出來?你對所有朋友發是全文?
erik456 發表於 2013-9-1 12:31:34 來自手機 | 顯示全部樓層
知你有錢用幫你買收車時一場朋友隨便,到個仔不夠一星期個仔問你只答唔知!你冇錢明知你電漲都同你買借比個朋友用叫他太壞就掉算安全仲要!我有歪曲是實嗎
 樓主| 870110a 發表於 2013-9-1 12:32:57 | 顯示全部樓層
今日唔得閒落黎。同埋我冇約過你。其實我冇必要向你交代
lgp 發表於 2013-9-1 13:02:08 | 顯示全部樓層

明知條女比人姦過,你重要娶人,幾個月後先黎明知嘜嘜,明知物物,當日你就咪買啦,依家先黎人窮思舊債。
錢銀找續當面點明,貨物出門恕不(退換) , 這是常識吧 !
erik456 發表於 2013-9-1 13:21:45 來自手機 | 顯示全部樓層
傑哥咪笑人豐哥條女任人姦缺德!
erik456 發表於 2013-9-1 13:31:33 來自手機 | 顯示全部樓層
算啦!件事告一段落公道在人心!
lgp 發表於 2013-9-1 13:32:18 | 顯示全部樓層
傑哥 ? 東歪西倒,妖言惑眾,真相大白。
AE111 發表於 2013-9-1 14:15:31 | 顯示全部樓層
車場上恩怨情仇,車速解决  
一戰可能從回友誼
AE111 發表於 2013-9-1 14:24:12 | 顯示全部樓層
http://www.youtube.com/watch?v=PoKZU8m7r9g

細豐
erik456 發表於 2013-9-1 15:48:49 來自手機 | 顯示全部樓層
多謝AE111師兄關心,樓主也聲明自己非TRC冠軍車手亦無需多說!假冒神棍!故事應告一段落!
AE111 發表於 2013-9-1 15:58:05 | 顯示全部樓層
erik456 發表於 2013-9-1 15:48
多謝AE111師兄關心,樓主也聲明自己非TRC冠軍車手亦無需多說!假冒神棍!故事應告一段落! ...

吓!!!如來講估仔