RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: tak777
收起左側

沙田車友!!

sam529 發表於 2013-12-11 18:30:47 來自手機 | 顯示全部樓層
simon540 發表於 2013-12-11 15:35
師兄,威爾斯正門出口旁邊有個大空地,可以玩Rally車

師兄,係咩!我都係會去沙田放車㗎,有冇相睇下?sam
hclo1818 發表於 2013-12-12 00:10:49 | 顯示全部樓層
I agree that Mini 8ight is a very good buggy. Light weight and easy to bring it along with you for fun everywhere. I live in Fo Tan of Shatin. Let's join and have fun together.
I have the suggestions: 禾輋村對面有兩個超大球場可以考慮出來一齊玩‧。瀝源村公眾泳池後面及則面都有一大片草地玩Buggy。暫時想到是這些地方,希望有多D沙田車友給予多些意見,那麼tak77師兄就可約我們一起出來玩了。
wyman18 發表於 2013-12-12 00:43:39 | 顯示全部樓層
haha,我都系沙田,新手受唔受啊
deviljones 發表於 2013-12-12 02:08:28 來自手機 | 顯示全部樓層
咁不如約個時間大家一齊玩下啦
 樓主| tak777 發表於 2013-12-13 09:54:00 | 顯示全部樓層
不好意思作天冇任何回覆因請sick leave, no see the RC evolution page.

各位大佬有沒有興趣一齊出來放車

日期: 21 DEC 2013 (Saturday)

時間: 3:00pm

瀝源公眾游泳池門口等去草地玩一玩

有興趣的便 coming!

See you all Ching wanted play the RC together.
hclo1818 發表於 2013-12-13 21:26:10 | 顯示全部樓層
Yes....
I will come to join for fun.
See you tak777 and those of you...
 樓主| tak777 發表於 2013-12-14 09:34:15 | 顯示全部樓層
Ha Ha

hclo, see you on time,

Having a fun
deviljones 發表於 2013-12-14 12:08:02 | 顯示全部樓層

終於可以有朋友仔一齊玩下喇~~到時見
 樓主| tak777 發表於 2013-12-16 09:34:35 | 顯示全部樓層
Devil 到時見

一條友玩車真係好悶, 出來玩玩車,吹吓模型車水都开心

hclo1818 發表於 2013-12-16 15:43:58 | 顯示全部樓層
C-hing 們到時見:

Hello tak777,還有一個好地方,可以給我們班沙田友今次放車之後,下次可慮去這裡放車。就是石硤尾配水庫壘球場。超大
由沙田出發都好易去。

樓主| tak777 發表於 2013-12-16 16:09:31 | 顯示全部樓層
hclo Good News,

Good place 石硤尾配水庫壘球場有時由沙田塔8十幾号巴士去深水涉好似經過好大的場不知是否那個

Ching 好介绍,好吸引,最好的是由沙田easy to go there
hclo1818 發表於 2013-12-16 17:02:02 | 顯示全部樓層
Yes, 就是那個,但不知會否被驅趕

https://maps.google.com.hk/maps? ... amp;ved=0CAoQ_AUoAg

Anyway, let's go to the Swimming Pool around to play first on 21/12 (Sat)...
sam529 發表於 2013-12-21 19:04:47 來自手機 | 顯示全部樓層
今日你地有冇去?sam
deviljones 發表於 2013-12-21 19:46:01 來自手機 | 顯示全部樓層
我地有去呀
deviljones 發表於 2013-12-22 16:18:39 來自手機 | 顯示全部樓層
兩位師兄,剛經過威院門口,個草地得喎,比泳池草地大,搵日去試下
 樓主| tak777 發表於 2013-12-23 18:17:24 | 顯示全部樓層
devil Ching

溫日約一齊去那處玩吓

deviljones 發表於 2013-12-23 21:41:18 來自手機 | 顯示全部樓層
tak777 發表於 2013-12-23 18:17
devil Ching

溫日約一齊去那處玩吓

我隨時都ok呀,就你地啦
simon540 發表於 2013-12-23 22:27:22 | 顯示全部樓層
deviljones 發表於 2013-12-22 16:18
兩位師兄,剛經過威院門口,個草地得喎,比泳池草地大,搵日去試下

無介紹錯呢!
deviljones 發表於 2013-12-28 01:23:16 來自手機 | 顯示全部樓層
兩位師兄,我都忍唔住整咗部1/14喇,快d約個時間走轉
cccan 發表於 2013-12-28 01:47:42 | 顯示全部樓層

EXOKit?
Ching 用乜嘢ESC AND MOTOR.?