RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3156|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(Last Call) Gambado 2013年限量版 FF M車 (日本 ABC) 聖誕前後到

jethobby 發表於 2013-12-13 15:07:47 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

ABC

查看 價格 請點擊 ABC 25609 - Gambado Naked 2013 強化シャシーVer

查看 Gambado 零件清單 請點擊 ABC Gambado Parts
hing830 發表於 2013-12-15 12:02:45 | 只看該作者
個人意見如有得罪請見諒,你是否代理ABC這個品牌?呢個品牌出M車無論外型,車架,車殼像真都係最好,但你做代理,買車後零件又不返,就算返都好耐及不齊全,所以好多人都不念呢部車,買田宮又平又多零件。
tb03 發表於 2013-12-15 19:33:57 | 只看該作者
我亦聽過其他師兄講過其實ABC  M車是不錯的車比媽星M車更好跑
如果代理係零件方面返齊D貨,此車應該會有捧場客
travenchan 發表於 2013-12-15 21:07:37 | 只看該作者
好心你掉返個代理出嚟比其他人做啦, 你哋代理啲牌子真係唔錯, 但最慘冇零件呢, 隻隻都比你做衰晒
ky924 發表於 2013-12-16 00:23:03 | 只看該作者
強化套 齒輪 好過啦
掃齒王
 樓主| jethobby 發表於 2013-12-16 00:23:34 | 只看該作者
travenchan 發表於 2013-12-15 21:07
好心你掉返個代理出嚟比其他人做啦, 你哋代理啲牌子真係唔錯, 但最慘冇零件呢, 隻隻都比你做衰晒
...

查看 Gambado 零件清單 請點擊 ABC Gambado Parts
 樓主| jethobby 發表於 2013-12-16 00:23:55 | 只看該作者
tb03 發表於 2013-12-15 19:33
我亦聽過其他師兄講過其實ABC  M車是不錯的車比媽星M車更好跑
如果代理係零件方面返齊D貨,此車應該會有捧 ...

樓主| jethobby 發表於 2013-12-16 00:24:15 | 只看該作者
hing830 發表於 2013-12-15 12:02
個人意見如有得罪請見諒,你是否代理ABC這個品牌?呢個品牌出M車無論外型,車架,車殼像真都係最好,但你做 ...