RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2436|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

尋人啟事 ----- 鲨鱼大俠

138168 發表於 2013-12-23 19:46:44 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟尊敬的自由人, 船模界個勁朶"鲨鱼仔", 怱然蒸發多時, 停止出招(發貼), 下落不明.....
諸各方君子, 各路英雄幫忙尋找, 如知行踪下落, 重賞 !
shipourking 發表於 2013-12-23 22:07:44 來自手機 | 只看該作者
近排很靜
船之父 發表於 2013-12-23 23:08:31 來自手機 | 只看該作者
shipourking 發表於 2013-12-23 22:07
近排很靜

閉關思過
man6815 發表於 2013-12-23 23:12:29 | 只看該作者
我估佢而家'閉關練功',他日神功練成必再與各方好友暢遊各大小船池
自由人 發表於 2013-12-23 23:53:46 | 只看該作者
        黃蜂仔....大俠.. 真係唔敢當..小弟 鯊魚仔 轉左工...而家冇乜時間放船或造船....亦好少上工房睇野......... 每次放假好想繼續造船,,,但又想休息下...所以大半年冇整過野...
        只係放過幾次船....... 見到有你同老友精神上支持我,,,應承你地聽日開始每日揪D時間繼續未完成既造船夢.......
自由人 發表於 2013-12-24 00:08:13 | 只看該作者
man6815 發表於 2013-12-23 23:12
我估佢而家'閉關練功',他日神功練成必再與各方好友暢遊各大小船池

阿老友...小弟冇 閉關練功' .... 只係一個字 懶" 轉左工大半年離乜都冇整過.......  但 黃蜂仔 咁誇張出尋人 POST ..... 小弟唔浦頭都唔得啦......
自由人 發表於 2013-12-24 00:21:31 | 只看該作者

師兄  船區都好多 POST 喎.........  點算靜呢.......
王汪旺 發表於 2013-12-24 12:32:53 | 只看該作者
自由人 發表於 2013-12-24 00:21
師兄  船區都好多 POST 喎.........  點算靜呢.......

缺小咗你的咁傳神慨貼,真係失色好多、-,歸來吧!
 樓主| 138168 發表於 2013-12-24 17:17:50 | 只看該作者
自由人 發表於 2013-12-23 23:53
黃蜂仔....大俠.. 真係唔敢當..小弟 鯊魚仔 轉左工...而家冇乜時間放船或造船....亦好少上工房睇野 ...

冇見咁久,估唔到你潛水技術大進, 潛航時間長, 拍得住核動力潛艇, 浮出水面速度快到破纪录........
我地好想你, 更想見你的新作呀, 唔好令師兄们去胡思乱想
自由人 發表於 2013-12-25 02:50:58 | 只看該作者
138168 發表於 2013-12-24 17:17
冇見咁久,估唔到你潛水技術大進, 潛航時間長, 拍得住核動力潛艇, 浮出水面速度快到破纪录........
我地 ...

咁我盡快整D野比大家睇睇...........
自由人 發表於 2013-12-25 02:54:11 | 只看該作者
王汪旺 發表於 2013-12-24 12:32
缺小咗你的咁傳神慨貼,真係失色好多、-,歸來吧!

唔好咁誇張...船區好多師兄手工超好...睇佢地既 POST 更加學到野,,而家冇乜時間上工房..有新野會自動出 POST...........
 樓主| 138168 發表於 2013-12-25 18:04:36 | 只看該作者
自由人 發表於 2013-12-25 02:50
咁我盡快整D野比大家睇睇...........

咁就啱聽, 唔係你点对得住為你壯烈犧牲的鋸片和 戰死工塲的夾板呀
alanalan_27 發表於 2014-1-2 09:35:24 | 只看該作者
鯊魚仔 好在你即刻蒲頭 如果唔仔 可能出通緝令搵你
自由人 發表於 2014-1-3 02:57:56 | 只看該作者
alanalan_27 發表於 2014-1-2 09:35
鯊魚仔 好在你即刻蒲頭 如果唔仔 可能出通緝令搵你

而家份工好晒精神....暫時又冇乜時間放船...放假都唔想整野..... 總之有心情有精神就會整下...有新野會自動出 POST 同大家分享.....
                                                                   雖然手工粗糙..但做船夢想一直冇放棄.........
自強不息 發表於 2014-1-3 13:15:06 | 只看該作者
自由人 發表於 2014-1-3 02:57
而家份工好晒精神....暫時又冇乜時間放船...放假都唔想整野..... 總之有心情有精神就會整下...有新 ...

身體第一, 搵錢第二, 兩者都OK啦再玩都玩得開心D, 絕對支持
自由人 發表於 2014-1-3 13:30:45 | 只看該作者
自強不息 發表於 2014-1-3 13:15
身體第一, 搵錢第二, 兩者都OK啦再玩都玩得開心D, 絕對支持

師兄   好耐冇同你放船喇.......
 樓主| 138168 發表於 2014-1-3 18:14:58 | 只看該作者
自由人 發表於 2014-1-3 13:30
師兄   好耐冇同你放船喇.......

見番你個頭像, 我成個人醒哂, 就是想見你
自由人 發表於 2014-1-3 23:48:55 來自手機 | 只看該作者
真的假的....
 樓主| 138168 發表於 2014-1-4 18:27:16 | 只看該作者

珍珠都冇咁真