RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3814|回復: 11
收起左側

有關LM-1問題!

novafans 發表於 2014-2-22 01:48:59 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
本人早前入了部LM-1,當砌到轉向杯時發覺其中一邊杯出現問題,放入波子後非常不順,而另外一邊是不會的,完成整份轉向後轉向十分困難,任我如何打磨波子或杯都不能改善,請問speed passion的代理是誰?可否給我跟進!謝謝
RCandylau 發表於 2014-2-22 14:02:11 | 顯示全部樓層
sam0724 發表於 2014-2-22 14:37:51 來自手機 | 顯示全部樓層
師兄 , 砌哩架車時仲有咩地方要注意?我買左未砌!!
 樓主| novafans 發表於 2014-2-22 17:18:56 | 顯示全部樓層
sam0724 發表於 2014-2-22 14:37
師兄 , 砌哩架車時仲有咩地方要注意?我買左未砌!!

ching,要。小心睇清楚parts方向,例如正反兩面,因為說明書不太清晰,重有就是太多袋,砌砌吓好易會亂,不過parts都十分準,不用擔心,可能我嗰部QC問題啫
joelo 發表於 2014-2-24 15:33:49 | 顯示全部樓層
你好novafans  如有零件問題可到買車商店,或至電king golden ltd35862398 joe thanks
 樓主| novafans 發表於 2014-2-26 15:14:56 | 顯示全部樓層
joelo 發表於 2014-2-24 15:33
你好novafans  如有零件問題可到買車商店,或至電king golden ltd35862398 joe thanks
...

可否直接到何處换零件?因我買的店冇SP parts賣,或者要等一段時間!
joelo 發表於 2014-2-27 12:46:04 | 顯示全部樓層
novafans 發表於 2014-2-26 15:14
可否直接到何處换零件?因我買的店冇SP parts賣,或者要等一段時間!

請电35862398 JOE !
 樓主| novafans 發表於 2014-2-28 18:07:52 | 顯示全部樓層
問題已經解決,thank joelo & setting分享!
joelo 發表於 2014-3-3 16:15:20 | 顯示全部樓層
novafans 發表於 2014-2-28 18:07
問題已經解決,thank joelo & setting分享!

Thanks you
tkw67 發表於 2015-4-17 01:08:20 | 顯示全部樓層

你好,我想買LM1玩,但好似好難買到件,想問而家仲會唔會有呢架車嘅零件買同齊唔齊件呢?
 樓主| novafans 發表於 2015-4-20 13:54:32 | 顯示全部樓層
tkw67 發表於 2015-4-17 01:08
你好,我想買LM1玩,但好似好難買到件,想問而家仲會唔會有呢架車嘅零件買同齊唔齊件呢?
...

ching,鴻X買LM1件比較齊全,你可去看看,另外有部份parts同SP1共用。
tkw67 發表於 2015-4-20 14:04:10 | 顯示全部樓層
novafans 發表於 2015-4-20 13:54
ching,鴻X買LM1件比較齊全,你可去看看,另外有部份parts同SP1共用。

好,唔該c兄