RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3660|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

QR-X350 PRO 夜砍....改燈...爽呀!!!

littlestep 發表於 2014-6-3 03:52:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
至各位QR-X350PRO 的朋友, 呢架野真係唔錯, 唔好灰心...
比我搞搞下越來越好玩..

至少, 勁長氣...22分鐘真係手軟..
OSD 及原帶GPS 我已改用同一GPS MODULE , 未來拆埋SIGNAL 燈就...呵呵呵...
https://www.youtube.com/watch?v=qh9O2l4O2xk

樓主| littlestep 發表於 2014-6-3 03:59:53 | 只看該作者
新FIRMWARE ....GPS MODE 快好多...穩過以前.
RX703 真係有O的問題,   甩左控係CONNECT 唔返的, 真係要改RX1002 ....
不過仲好,  我玩埋REMOTE 轉燈.
kenken87 發表於 2014-6-3 10:43:29 來自手機 | 只看該作者
師兄小弟都改左用1002但都試過走機,師兄我唔係想掃你興,但希望師兄都係唔好太信隻機,小心為上!
blueray 發表於 2014-6-3 10:45:29 | 只看該作者
在港島東放?
solaris8x86 發表於 2014-6-3 11:35:51 | 只看該作者
五顏六色good.....
 樓主| littlestep 發表於 2014-6-3 17:15:53 來自手機 | 只看該作者
kenken87 發表於 2014-6-3 10:43
師兄小弟都改左用1002但都試過走機,師兄我唔係想掃你興,但希望師兄都係唔好太信隻機,小心為上! ...

我念如果1002 都走機,係飛控問題了。
呢架野一向華仔風格,衰埋係o的屎忽鬼地方。
插頭又鬆,線就扎得很緊,真係要好小心跟過哂先得。
simson99w 發表於 2014-6-3 18:54:33 | 只看該作者
C hing 用邊隻 OSD, share 用倒 GPS?
Vickyjim007 發表於 2014-6-7 13:18:11 來自手機 | 只看該作者
好似冇,我用緊tiny III OSD 都Ok 不過裝整野之後飛起時跳下跳下
Vickyjim007 發表於 2014-6-7 13:19:02 來自手機 | 只看該作者
好似過重
kayming 發表於 2014-6-7 20:59:48 | 只看該作者
師兄, 你段係私人影片, 好想睇呀
 樓主| littlestep 發表於 2014-6-15 15:01:47 | 只看該作者

1280G 連G2D +GOPRO +OSD + 圖傳
飛行時長17分鐘

仲想點....

樓主| littlestep 發表於 2014-6-15 15:08:30 | 只看該作者
kayming 發表於 2014-6-7 20:59
師兄, 你段係私人影片, 好想睇呀

已改正...

SORRY !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=qh9O2l4O2xk
wingcarol2003 發表於 2014-6-19 21:47:05 | 只看該作者
你好師兄!我陳晚十點多玩玩下見大埔海涉上空是否你的X350?
 樓主| littlestep 發表於 2014-6-23 07:01:41 | 只看該作者
已經証實走機同RX1002 無關, 係DEVO-M 中的RTL 設置問題
未上MISSION PLANNER 前真係唔知, 但看後就知那是華記一向不知所謂的SETTING 問題
完全亂來, 求其WORK 就算....
當RX 在失控下沒有FAILSAFE , 那時只能看人品, 如果接收機沒有SIGNAL OUTPUT 那飛控就知係要反航, 但同時如果保持最後狀態或在中途拿回SIGNAL 就會發傻,
因為飛控根本唔知你想點.