RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1305|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

自己的權利,下代的利益!! 6.22請公投

ryankam 發表於 2014-6-19 14:35:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
https://www.youtube.com/watch?v=qpKf16_-vQ8
貓仙人 發表於 2014-6-19 15:57:25 | 只看該作者
支持......
erikism 發表於 2014-6-19 15:59:39 | 只看該作者
支持......
solaris8x86 發表於 2014-6-19 16:29:07 | 只看該作者
睇唔太明,同飛機有咩關係....
貓仙人 發表於 2014-6-19 16:37:03 | 只看該作者
solaris8x86 發表於 2014-6-19 16:29
睇唔太明,同飛機有咩關係....

段MV好似係用4軸拍的......
enrico 發表於 2014-6-19 16:37:55 | 只看該作者
支持,但post去吹水區会唔会適合d呢?
ricekwan 發表於 2014-6-19 16:43:52 | 只看該作者
o係fb見到有以下的意見(絕不是本人)
=================================
其實我都唔知咩叫真普選, 一人一票我地終於有, 但公民提名是全世界既民主大國都唔行呢套, 點解突然變左國際準則, 變左咁先叫"真"普選?即係全世界假普選? 只有香港先係真?

自己先來個小圈子選擇, 先上演套出賣滑稽劇, 大學生都唔撐, 搵中學生出黎. 小圈子選舉令真普選聯盟自己都散曬, 即係自己都唔信自己個套, 我點支持?

其實講咁耐, 最緊要有冇人出黎選, 如果係有令大家都支持既人, 大家都支持既政崗, 但參選唔到, 都猶有可說. 上次選特首更小圈子, 何俊人都參到選, 但如果大家都係鬼打鬼, 無心執政只為著數, 大家只有插冇治港方法, 更甚治港都掉埋, 只有一句打倒共產黨, 只識叫香港係反共基地, 咁咪重可恥, 咁叫我點支持?
=================================

ricekwan 發表於 2014-6-19 17:02:24 | 只看該作者