RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Benlikong
收起左側

深圳 福田區 福田河公園

樓主| Benlikong 發表於 2014-11-30 23:03:10 | 顯示全部樓層
yuenwai 發表於 2014-11-30 20:31
師兄們使唔使係甘放毒呀,引到口水一地係

yuenwai 兄 有興趣你都可以上泥 玩玩 飛快感覺速度与激情~~~~!
glen6831 發表於 2014-12-1 22:21:30 | 顯示全部樓層
Benlikong 發表於 2014-11-30 22:48
glen6831 兄 我個個星期日都會去 由下午大該13:30或14:30分玩到19:00咗左 有可能玩夜航到20:00 先至走... ...

好,得閑過來八吓先。
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-1 23:52:00 | 顯示全部樓層
glen6831 發表於 2014-12-1 22:21
好,得閑過來八吓先。

記得帶隻船仔泥玩下放船...a...!
yuenwai 發表於 2014-12-6 21:56:04 | 顯示全部樓層
如果早些知道工房就好啦,因老婆大人重係大陸的時侯成曰都要上上落落,但老婆以在港生活所以上去都很小了,最多都係星期天上去按吓脚仔咁大把
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-7 08:44:50 | 顯示全部樓層
yuenwai 發表於 2014-12-6 21:56
如果早些知道工房就好啦,因老婆大人重係大陸的時侯成曰都要上上落落,但老婆以在港生活所以上去都很小了,最 ...

唔系嘛,,呵呵你可以同你老婆申請下....?呵唔呵以帯船仔去上深圳玩玩放船仔,,之后再去去按吓脚仔爽下嗎!咁就得啦~~~~
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-7 08:47:41 | 顯示全部樓層
glen6831 發表於 2014-12-1 22:21
好,得閑過來八吓先。

今日都有香港及内地師兄到福田河公園玩玩放船仔....
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-7 23:31:00 | 顯示全部樓層
Benlikong 發表於 2014-11-30 22:48
glen6831 兄 我個個星期日都會去 由下午大該13:30或14:30分玩到19:00咗左 有可能玩夜航到20:00 先至走... ...

今日又星期日啦...呤日玩過屯門池,,今日又同幾個師去福田河公園玩放船仔......
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-7 23:33:56 | 顯示全部樓層

今日又星期日啦...呤日玩過屯門池,,今日又同幾個師去福田河公園玩放船仔......
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-7 23:39:24 | 顯示全部樓層
Benlikong 發表於 2014-12-7 23:33
今日又星期日啦...呤日玩過屯門池,,今日又同幾個師去福田河公園玩放船仔...... ...

超好快呀~~~~~!
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-8 00:04:54 | 顯示全部樓層
Benlikong 發表於 2014-12-7 23:33
今日又星期日啦...呤日玩過屯門池,,今日又同幾個師去福田河公園玩放船仔...... ...

上唔到相呀.......?
stephen_wan3003 發表於 2014-12-8 10:49:25 | 顯示全部樓層
:lol
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-8 10:57:26 | 顯示全部樓層

超大個池都比你两個玩晒啦......
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-13 01:07:39 | 顯示全部樓層
Benlikong 發表於 2014-12-8 10:57
超大個池都比你两個玩晒啦......

一于同自强玩兄晒咁大個池,,,又大風又大浪真過癮....過癮.....!
tkwcrash 發表於 2014-12-21 21:35:15 | 顯示全部樓層
唔通有國際級猛人玩船??!!
比咁多同胞圍嘅

樓主| Benlikong 發表於 2014-12-22 00:34:45 | 顯示全部樓層
tkwcrash 發表於 2014-12-21 21:35
比咁多同胞圍嘅

tkwcrash 兄 現先知我地系香港級,,到福田河公园玩放船仔.....!重有D国内(至們)系非常忠意睇玩快艇架....
yuenwai 發表於 2014-12-22 15:35:28 | 顯示全部樓層
嘩,咁多人圍我吾鐘意wo,因手船好屎廢事影衰香港人啦。
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-22 16:05:32 | 顯示全部樓層
yuenwai 發表於 2014-12-22 15:35
嘩,咁多人圍我吾鐘意wo,因手船好屎廢事影衰香港人啦。

手船澡得好唔好系冇有問題啦....最重要有得玩玩放船仔就得啦...返正我隻恒龙船係道...出到去湖中,,出事可以拖你隻船返泥.....放心晒.....
yuenwai 發表於 2014-12-22 23:43:01 | 顯示全部樓層
咁又係,最緊要有救援船如果吾係咁就大檸樂呀
 樓主| Benlikong 發表於 2014-12-24 01:30:23 | 顯示全部樓層
yuenwai 發表於 2014-12-22 23:43
咁又係,最緊要有救援船如果吾係咁就大檸樂呀

去玩船仔冇隻救援船,,真系搞唔惦....
MOD469 發表於 2014-12-27 19:04:12 | 顯示全部樓層
tkwcrash 發表於 2014-12-21 21:35
比咁多同胞圍嘅

師兄、請問,去你呢度放船,由福田口岸過關,地鐵去唔去到?