RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: benlau
打印 上一主題 下一主題
收起左側

全港首部 AGAMA A215 到手

樓主| benlau 發表於 2015-1-8 23:40:38 | 只看該作者
GTBB 發表於 2015-1-8 22:53

邊個想食免費餐?你心知肚明啦!
邊個最貪心?個答案你問下你自己啦!

GTBB 師兄 吾係好明白喎!免費車大家都想玩,好似係你講個喎!我年中買既車同OP 件連我自已都吾知買左幾多錢,真係吾知仲有D乜嘢好貪呢!
GTBB 發表於 2015-1-8 23:58:50 | 只看該作者
benlau 發表於 2015-1-8 23:40
GTBB 師兄 吾係好明白喎!免費車大家都想玩,好似係你講個喎!我年中買既車同OP 件連我自已都吾知買 ...

甘就要問你自己先知啦!
許仕仁年中都洗吾少錢,但佢個人一樣係貪。明吾明?
GTBB 發表於 2015-1-9 00:07:19 | 只看該作者

你大哥响車壇嘅為人,我稔好多司兄都心有數
我都吾想再講,再見!
 樓主| benlau 發表於 2015-1-9 00:26:15 | 只看該作者
GTBB 發表於 2015-1-9 00:07
你大哥响車壇嘅為人,我稔好多司兄都心有數
我都吾想再講,再見!

GTBB師兄乜咁睇得起小弟呀!攞許仕仁黎做比喻呀!咁咪係囉貪就係要貪幾千萬,吾係好似你咁貪個兩三千蚊、我係車壇為人又點呢?成日都你稔黎拖人落水,面對現實啦!係個冇人識你既網絡世界點威又點呢!真可悲。
ccwtitan 發表於 2015-1-9 00:47:38 | 只看該作者
benlau 發表於 2015-1-9 00:26
GTBB師兄乜咁睇得起小弟呀!攞許仕仁黎做比喻呀!咁咪係囉貪就係要貪幾千萬,吾係好似你咁貪個兩三千蚊、 ...

係個冇人識你既網絡世界度威........而家 香港網絡大典有記載架喇
自己CLICK入去睇下啦XDDD
http://evchk.wikia.com/wiki/%E9%8D%B5%E7%9B%A4%E6%88%B0%E5%A3%AB

Moonsideryan 發表於 2015-1-9 02:07:23 | 只看該作者
豬油高 發表於 2015-1-8 23:10
好心啦,人家互片中,食花生睇戲咪算囉,果條咁既月亮旁的西人又出來抽水 ...

豬油高人,我本身只係收到消息,知道棍王會參賽姐,據說助手係felix law, 所以先係相關post樹放消息姐,分享下姐,無心又比人借題發輝,我同各真身戶限真身相見,你先係真人花生友,重要懂得變魔術,明明無野都比你玩到有野,知你有鋪引嫁啦
你就話我多口,食花生根本係你至心愛啦。
你手車就真係睇得多啦,聽說想當年你平路一樣快,而家又玩泥姐,唔好真係諗住無人知你係邊個先得嫁,你真人如其名,名我係呢樹就唔開啦,心知肚明啦,有數得計,何況種下的毒,不能親眼睇到其毒發狀況,邊得你禁有引,玩我地呢班泥車人禁耐呀,可惜電腦既野,數位計算機真係好死嫁喳,唔好禁天真以為一個工房包你,就可以打横行先得嫁,個真真身戶口,一樣有數嫁

相當年原來係度扮人用鬼戶口攪事,明明自己私人同人唔啱,玩埋d挑撥離間,睇住大家中你計,呢個你一定最有功感啦,當時成個場當時氣氛禁差,有咩得著呢,但破壞的實在太多了

係時候收手啦,陽左真係好難睇嫁,你禁要面子

GTBB 發表於 2015-1-9 09:03:55 | 只看該作者
ccwtitan 發表於 2015-1-9 00:47
係個冇人識你既網絡世界度威........而家 香港網絡大典有記載架喇
自己CLICK入去睇下啦XDDD
http://evchk ...

好—隻Bengo慨跟尾狗x2
bye

ccwtitan 發表於 2015-1-9 10:23:30 | 只看該作者
GTBB 發表於 2015-1-9 09:03
好—隻Bengo慨跟尾狗x2
bye

講野唔啱你聽就係狗?呢啲20碎小朋友玩架咋叔叔,唔好咁幼稚啦傻仔
樣樣都講唔贏人就玩人生攻擊XDDD

ccwtitan 發表於 2015-1-9 10:34:13 | 只看該作者
Moonsideryan 發表於 2015-1-9 02:07
豬油高人,我本身只係收到消息,知道棍王會參賽姐,據說助手係felix law, 所以先係相關post樹放消息姐,分 ...

壞人兄,我玩車幾個月唔知咁多野喎,可唔可以八黎聽下呀
Moonsideryan 發表於 2015-1-9 12:35:23 來自手機 | 只看該作者
ccwtitan 發表於 2015-1-9 10:34
壞人兄,我玩車幾個月唔知咁多野喎,可唔可以八黎聽下呀

對鬼戶口點處理,你問下ben哥可以參考下,豬油高人都利用過佢,人與人之間有合有不合,我們真身串兩咀,知道可能得罪人,咪say sorry 囉,幾唔閒

用鬼戶口果d,  真係懂變身咩,真身就唔講啦,極其量味聲東擊西呀,死口唔認果d囉,精明既可能會自我清除鬼戶口既文嫁啦,其實當知道後都覺得,點解之前估錯晒,又真係估佢唔到,再睇其實又對得上。

不過其真身發爛呢d, 係鬼戶口絕不能做到的事,工房再容許這樣多次攪事的人,禁止佢發言一兩星期,又由佢繼續玩野,所以d人咪有樣學樣,不過未必會有豬油高人般無限復活,真老手係唔同d, 可惜預到太好奇問真的我了
豬油高 發表於 2015-1-9 12:52:07 | 只看該作者
Moonsideryan 發表於 2015-1-9 12:35
對鬼戶口點處理,你問下ben哥可以參考下,豬油高人都利用過佢,人與人之間有合有不合,我們真身串兩咀, ...

月亮西人/應該師兄,
你講得好有道理呀,我都唔希望呀"應該"師兄在泥場賣胎呃錢扮陀地, 如果唔係有陀地係泥場扮大佬, 泥場會更多人去玩. 另外回一回你個白痴問題先, 我係唔係平路王,大家真是心中有數了,但我可以肯定如按你的推算方法去估我是誰,你的股票,六合彩,馬仔,足球一定輸晒了, 你眼光唔得呀.....
Moonsideryan 發表於 2015-1-9 13:46:01 來自手機 | 只看該作者
豬油高 發表於 2015-1-9 12:52
月亮西人/應該師兄,
你講得好有道理呀,我都唔希望呀"應該"師兄在泥場賣胎呃錢扮陀地, 如果唔係有陀地係 ...

鬼戶口果然中係呢幾個反應,死口唔認,聲東擊西,我話左左估你唔到架啦,電腦既野係一直都有數字紀錄,不過我明你而加係有扮落去既須要既,哈哈

順道在這裡向大家交代一下,我有兩個戶口,見得光又唔係好似你做埋d哀野,怕咩講,第一個係現在這戶口,係小弟由最初開始玩車仔開始,另一個係shouldbbe,  原本是我親哥的戶口,近年係我用,因為在香港幫朋友代理kkpit及mcp想玩還玩,代理就代理 ,分開好處理,後來再加多幾個品牌 vp-pro,powerstar, teamsaxo,我人格如何有真人自有真相,好壞優劣自然各人心中有數,如我真是好像你講的扮陀地呃錢,我就唔會有人找我幫忙,各單位更加唔會同我合作,有興趣了解我本人的在網上在現實都有好多線索能夠初部評估到我為人

豬油高人,你真身承受到你呢幾年的惡報嗎?你禁要面子,又得人敬重,唔好唔訓巢了,這一下,我都唔認心推你落去,好心收手啦
豬油高 發表於 2015-1-9 16:23:33 來自手機 | 只看該作者

我本身只係收到消息,知道棍王會參賽姐,據說助手係felix law, 所以先係相關post樹放消息姐,分享下姐
原來這個post係報導車手參賽資料,oh。。。師兄明白了

豬油高 發表於 2015-1-9 16:42:17 來自手機 | 只看該作者
仲有呀,你唔好扮同棍王熟啦,由tc 年代都未見過你月亮西人入去玩平路,原本我唔想撘咀,係你搞我D兄弟先我才出聲,食花生睇戲咪算,又騎劫人個post,真有品
Moonsideryan 發表於 2015-1-9 17:45:29 來自手機 | 只看該作者
豬油高 發表於 2015-1-9 16:42
仲有呀,你唔好扮同棍王熟啦,由tc 年代都未見過你月亮西人入去玩平路,原本我唔想撘咀,係你搞我D兄弟先我 ...

你又再一次慢慢現真身了,哈哈,邊個敢認你係兄弟呀,認左咪擺左你呢件垃圾上枱。

我只係喜歡睇高手參加大賽姐,又想借題發揮,害我名聲,鬼戶口的垃圾,你真係太沉醉在你的狂想派對中了,不怪得你無咩朋友,好好珍惜現有的朋友啦,當還是沒什麼人測覺到你真身人如其名,重可以收手的。

棍王一直都保持得好好,技術高超,我知道呢個消息,是其助手在公開場合講的,唔係揄人資料公開,期待一個好技術既車手表演,有咩攻擊成份呢,豬油高人

棍王係快車手出晒名,玩車仔耐少少都會知道他是本地數一數二,我都只是知道有位高手或會出賽,他不認識我就如我知香港有劉德華一樣啦,我都無話過同佢係朋友,不准期待睇表演,你都幾專制。

又想用呢d借人把口,攻擊自己討厭的人,你有沒有當人家係你朋友呀,好心你啦,回頭是岸
豬油高 發表於 2015-1-9 19:28:38 | 只看該作者

棍王有份比賽,又關呢個post事,要係道提及?
我有幾多朋友兄弟?多謝關心
你管好你自己房先啦,你所謂那些菊花友,都走得7788啦
你若知who am I ,請告知天下吧I don't care

唔好估錯比人笑

Moonsideryan 發表於 2015-1-9 21:29:44 來自手機 | 只看該作者
豬油高 發表於 2015-1-9 19:28
棍王有份比賽,又關呢個post事,要係道提及?
我有幾多朋友兄弟?多謝關心
你管好你自己房先啦,你所謂那些 ...

棍王會用同型號車賽咪關事囉,你著到智商都底埋呀,哈哈哈

我隊車你自知攪唔到,就唔好攞出黎講啦,真係唔知樣哀既,我地多謝你啦,車隊只是一個名義,一班真心交朋友既歡樂才是意義,令你妒忌能夠理解既,現實中的你的確係幾可悲的,其實你都可以的,不要放縱自己錯落去,反思一下,重有機會的,我不會踢爆你的

為人為到底,你係肥d姐,又唔係畜生,今次留心d, 比d個人意見你啦,之後就好收皮啦,而家可能重唔係禁多人知你真身,哈哈哈

你禁種意擺post, 又自命清高,真高人唔係好似你咁樣嫁,其實車場有好多好旁樣比你睇嫁,可惜當你一用鬼戶口既時間,真性情出晒黎,愛惡攪人家,令自己快樂既舉動,完全放大晒,你這樣下去好難有人幫到你,因為你迷失了,在這個圈你最後只會再度感受到,你用緊鬼戶口發言既快感背後必須要自作自受,就是根本沒存在過的感覺,人們行就像不看不到你似的,招呼都無一個,唯有擺post等令人注目既舉指, 去證明自己存在,收斂下啦你

都話左唔係估嫁啦,算係天有眼吧,你火都要睇清楚d字,同埋自己既留言要小心d, 黃得7788嫁啦,到時我可憐你,唔踢爆你,都幫你唔到呀,肥仔!我講過算數的,唔似你,你放心,希望幫到你啦,話晒相識一場,係比你玩左幾年姐,又唔咩大不了,做人做事,要留餘地呀,知嗎?
豬油高 發表於 2015-1-9 22:04:58 | 只看該作者

你好多錯字呀,係低埋唔係底埋,仲有睇你個樣哀??係樣衰呀似你囉
洗你被餘地?玩噤多年成pat屎咁樣,你都撿討下啦,
Moonsideryan 發表於 2015-1-10 00:13:05 來自手機 | 只看該作者
豬油高 發表於 2015-1-9 22:04
你好多錯字呀,係低埋唔係底埋,仲有睇你個樣哀??係樣衰呀似你囉
洗你被餘地?玩噤多年成pat屎咁樣,你都撿 ...

又露底啦你,我玩得3年,資質差係糞d嫁啦,玩得開心才是重點,唔係個個知好似你咁要面,要威要贏,才覺得開心嫁

你講就贏晒啦,係唔係好著呢,不過著極你都係個鬼戶口,個真身又攪我唔到,有種行出個真人對話囉,唔係揾人攪我囉都得嫁,阿邊個邊個又唔知又係唔你兄弟,之前無啦啦又拿埋棍王過橋,又有如張學友一般出名的教我既,打我囉,我報警!哈哈哈!哈哈!

你又近一步了,堅幫你唔到,收手啦人如其名
豬油高 發表於 2015-1-10 00:39:01 | 只看該作者
Moonsideryan 發表於 2015-1-10 00:13
又露底啦你,我玩得3年,資質差係糞d嫁啦,玩得開心才是重點,唔係個個知好似你咁要面,要威要贏,才覺得 ...

你條底就露,你西人果頭近就真���,.............