RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 9111|回復: 14
收起左側

X-Power IDT 2015年-1月-1日 開始預售

X-POWER 發表於 2014-12-31 19:28:40 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

Today is the last day of 2014.  X-Power team is glad to announce that we have finalized our “Palm” sized touring project. It was named as IDT (“Indoor Touring”). This name tells us that it is going to be a “new" series of racing car from th⋯⋯ose called “mini" in the market.  It is hard to define what scale/size can be described as “mini”. What we can assure you is you are going to have driving/playing experience as if you were playing 1/10 touring but in a very comfortable “indoor” environment. We are a group of people who love radio control model very much. We would make our dream come true and share the enjoyment with you all.  Official release date will be announced soon. Before that let’s us show you more pictures of this IDT.  Happy New Year!
2014-12-30 15.30.50.jpg

X-Power IDT 2015-01-01 開始預售,請到極速模型,鴻聲模型訂購.
祝各位新年快樂!
謝謝!
哥高查 發表於 2015-1-11 15:04:12 來自手機 | 顯示全部樓層
請問差速 係 牙差定珠差,如果係牙差的話,係金屬齒定係膠齒,thx!
 樓主| X-POWER 發表於 2015-1-11 19:07:43 | 顯示全部樓層
哥高查 發表於 2015-1-11 15:04
請問差速 係 牙差定珠差,如果係牙差的話,係金屬齒定係膠齒,thx!

哥高查,IDT 跟車前後兩份都是珠差.謝謝
哥高查 發表於 2015-1-11 23:15:14 | 顯示全部樓層
唔該
哥高查 發表於 2015-1-15 01:38:44 來自手機 | 顯示全部樓層

其實我都訂左部ultra 版支持吓,同時有幾個問題想知道1) 電變係幾多A數
2) 跟車會有埋摩打齒,大減齒(齒比係幾多)
3) 如果想買士啤件,如A臂,轉向杯,大減齒,摩打齒可以係邊度買
4) 彈弓可以用番京商ma020,還是要另配
唔好意思,一次過好似問左好多問題

樓主| X-POWER 發表於 2015-1-15 18:03:04 | 顯示全部樓層
哥高查 發表於 2015-1-15 01:38
其實我都訂左部ultra 版支持吓,同時有幾個問題想知道1) 電變係幾多A數
2) 跟車會有埋摩打齒,大減齒(齒比 ...

謝謝你支持!
1) 電變係幾多A數  30A
2) 跟車會有埋摩打齒,大減齒(齒比係幾多) 跟車大減齒51T ,摩打齒10T
3) 如果想買士啤件,如A臂,轉向杯,大減齒,摩打齒可以係邊度買  零件就快會在X-Power website 有.可在廣華街選購.
4) 彈弓可以用番京商ma020,還是要另配  彈簧可用京商AWD DWS 的
謝謝!
哥高查 發表於 2015-1-15 21:58:45 | 顯示全部樓層
Thank you so much!
tonykenwong 發表於 2015-2-6 22:04:02 | 顯示全部樓層
有沒有中文說明書
tonykenwong 發表於 2015-2-6 22:11:30 | 顯示全部樓層
servo線排法黑红白定黑白红
 樓主| X-POWER 發表於 2015-2-14 09:44:41 | 顯示全部樓層
tonykenwong 發表於 2015-2-6 22:04
有沒有中文說明書

Tonykenwong,我們樂意為顧客提供技術支援服務,如有任何有關X-Power產品的查詢歡迎電郵給我們[email protected]
woodkeung 發表於 2015-2-28 23:03:56 來自手機 | 顯示全部樓層
我装好部車后發現前後牛角和臂碼出現公差太大,達1.5~2mm!油压板要加介子令左右平衡!
 樓主| X-POWER 發表於 2015-3-1 01:25:13 | 顯示全部樓層
woodkeung 發表於 2015-2-28 23:03
我装好部車后發現前後牛角和臂碼出現公差太大,達1.5~2mm!油压板要加介子令左右平衡! ...

woodkeung,請帶有問題零件到零售店更換.非常抱歉,謝謝您支持!
AYUJIM 發表於 2015-4-5 01:44:19 | 顯示全部樓層
用唔用到京商珠珠???
AYUJIM 發表於 2015-4-5 01:46:16 | 顯示全部樓層
用唔用到京商珠差????
 樓主| X-POWER 發表於 2015-4-5 17:27:35 | 顯示全部樓層
AYUJIM 發表於 2015-4-5 01:46
用唔用到京商珠差????

AYUJIM,IDT 不是Mini Z .京商珠差不共用.謝謝