RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5002|回復: 15
收起左側

cyber formula akf-0/g final ending

limk2004 發表於 2015-4-28 22:28:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

akf-0/g final ending 在動畫片尾中出過幾秒
https://youtu.be/9WjpxtduZm0?t=194

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

disaster999_law 發表於 2015-4-28 23:03:21 | 顯示全部樓層
kitmars 發表於 2015-4-29 05:20:25 | 顯示全部樓層
嘩!好靚啊
tiger1 發表於 2015-4-29 08:06:43 | 顯示全部樓層
nice car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sam0724 發表於 2015-4-29 08:40:46 來自手機 | 顯示全部樓層
整得好靚好型仔喎!!
andy888 發表於 2015-4-29 13:31:44 | 顯示全部樓層
好靚啊。
ckyp 發表於 2015-4-30 11:09:08 | 顯示全部樓層
噴得好靚呀.. 早知我都唔跟說明書d色啦.. 閃藍好靚
 樓主| limk2004 發表於 2015-4-30 11:23:50 | 顯示全部樓層
咩色都係咁噴 其實隻角同頭呔先係重點
ckyp 發表於 2015-4-30 12:51:28 | 顯示全部樓層
limk2004 發表於 2015-4-30 11:23
咩色都係咁噴 其實隻角同頭呔先係重點

頭胎 ?? 有o羊唔同..  size細d ??
我果2架.. 得閒一齊出黎玩..

樓主| limk2004 發表於 2015-4-30 14:27:39 | 顯示全部樓層
ckyp 發表於 2015-4-30 12:51
頭胎 ?? 有o羊唔同..  size細d ??
我果2架.. 得閒一齊出黎玩..

多謝帥兄嘅圖 頭呔係改左12仔呔 同裝左好多人唔記得裝嘅角
tiger1 發表於 2015-4-30 16:25:44 | 顯示全部樓層
limk2004 發表於 2015-4-30 14:27
多謝帥兄嘅圖 頭呔係改左12仔呔 同裝左好多人唔記得裝嘅角

C-hing, which 12 son front tire and rim are those?
 樓主| limk2004 發表於 2015-4-30 22:24:06 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2015-4-30 16:25
C-hing, which 12 son front tire and rim are those?

RC12R5

http://www.rcmart.com/team-assoc ... ?cPath=595_747_1483
http://www.rcmart.com/team-assoc ... e-12r5-p-34367.html
可以試下去貓店搵下
tiger1 發表於 2015-5-1 08:13:10 來自手機 | 顯示全部樓層
多谢
ckyp 發表於 2015-5-1 20:54:05 | 顯示全部樓層
多謝ching,  啫係用1:12 的前胎? 是否要改很多東西先用到呢? 真正放車前面會high 地嗎? 謝謝
gx2081 發表於 2015-5-4 19:06:49 | 顯示全部樓層
其實可以Tamiya RM01 呔軨
 樓主| limk2004 發表於 2015-5-7 13:31:04 | 顯示全部樓層
ckyp 發表於 2015-5-1 20:54
多謝ching,  啫係用1:12 的前胎? 是否要改很多東西先用到呢? 真正放車前面會high 地嗎? 謝謝 ...

可以用到12仔前胎只改用RC12R5轉向杯
用Xceed12仔前胎車高為3.5mm

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖