RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3481|回復: 7
收起左側

又有新玩具

borderss 發表於 2015-12-10 23:38:57 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
全部到齊。。自己系日本訂!
hcchan 發表於 2015-12-11 00:39:42 | 顯示全部樓層
RA 2.0 ,正……我都睇下邊度有得訂? 師兄,有冇Link?
Mahosing 發表於 2015-12-11 08:33:49 | 顯示全部樓層
好正啊!師兄可否PM條link?
RCandylau 發表於 2015-12-11 10:46:14 | 顯示全部樓層
好冷門,零件可能要向日本訂
 樓主| borderss 發表於 2015-12-11 14:04:09 來自手機 | 顯示全部樓層
可以咁講,其實冇咩着數,好像RA2.0咁,我知道旺角買1650,但我系日本訂系25700円,平小小,我3架車加零件日本收我3500円運費,但佢地有個oversea Charge 收咗我4200円,其實系日本訂系因為可以訂到d香港冇既野。仲有,佢地只收PayPal,PayPal 又系有charge,你地可以諗清楚。但好就好在就算佢地自己冇既零件佢地都可以幫我去叫貨
 樓主| borderss 發表於 2015-12-11 14:05:07 來自手機 | 顯示全部樓層
http://www.super-rc.co.jp/rc/   
 樓主| borderss 發表於 2015-12-11 14:08:10 來自手機 | 顯示全部樓層
仲有,oversea order就email 問佢,吾洗login 佢個website做會員,只要你系網上見到既車或零件佢地都叫到貨,我頭尾訂咗15日左右就有貨到香港啦
zerowong 發表於 2015-12-15 23:32:04 來自手機 | 顯示全部樓層
kyosho 又係正野,樓主真識貨