RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: 小步
打印 上一主題 下一主題
收起左側

亞拓450SE到手 加左價 $3150

關閉 [複製鏈接]
 樓主| 小步 發表於 2006-2-18 08:13:27 | 只看該作者
我在此對某些人行為表示極度不滿,
冇錯,我好多時開價及自己玩的價錢都比人地高,咁又點?
1.我要成本,我要裝,SET,教,跟...個個我一早講明係貴o的,唔喜歡可直上11/f或kws買.包平
   唔好向到廢話只話一地貴~大家玩機都知出面幾老點.
   學米高話:今時今日技術係炒返黎,唔係吹水吹返黎,要用錢的,唔係唔想幫人,但下下食老本..你做o丫...
2.我主力在大陸,香港太多人搞事,我一直都冇咩興趣,所以唔使下下針住哂,我也不想大家面左左
3.請專重下人地個場,自己個場人氣唔好,就唔好過埸搞事,唔識就問下呀媽咩叫禮貌[自問都衰過,比人吊左野]
4.背後你點勁唱衰我懶得理,但下下在人地個場叫人去媽高哈利,真係冇咩家教
  [轉自某人當年小我:咁勁不如去偉高門口插個牌做廣告o丫]
zivtong 發表於 2006-2-18 11:32:28 | 只看該作者
好老土~..文筆一樣,
又來"下下"..

出面kws都一定貴..老點 就見人見智...
卓藝 貴 waigo 貴
但人地講野 都專業既.

唔似得依到..講電直 fp  無啦啦 都可以話 pg03 用來反飛唔好(cup機??)

我會致力推動~ 希望所有有興趣既人玩得開心~
有平既都會講給大家知, 講一個真相大家知
大家認為貴既原因係因為要成本,有包教包裝,既話
我肯定大把 site 都有 大把 老手 免費 教機 tune機 ..
如heli-fever.com, hk-aviation.com
但依到就 "下下" 又貴 又 老點...
我都只想救救小新手o者..

zifu 發表於 2006-2-18 11:40:36 | 只看該作者
講來講去都是想免費
zivtong 發表於 2006-2-18 11:48:15 | 只看該作者
原帖由 zifu 於 2006-2-18 11:40 發表
講來講去都是想免費

唔係想~ 係已經存在~

cnights 發表於 2006-2-18 14:42:20 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-2-18 08:13 發表
我在此對某些人行為表示極度不滿,
冇錯,我好多時開價及自己玩的價錢都比人地高,咁又點?
1.我要成本,我要裝,SET,教,跟...個個我一早講明係貴o的,唔喜歡可直上11/f或kws買.包平
   唔好向到廢話只話一地貴~大家 ...

一齊去wango門口賣....yeah^^
 樓主| 小步 發表於 2006-2-18 16:01:31 | 只看該作者
原帖由 zivtong 於 2006-2-18 11:32 發表
好老土~..文筆一樣,
又來"下下"..

出面kws都一定貴..老點 就見人見智...
卓藝 貴 waigo 貴
但人地講野 都專業既.

唔似得依到..講電直 fp  無啦啦 都可以話 pg03 用來反飛唔好(cup機??)

...

唔該你分開兩個事件
你同zifu係一單,我都冇說過你技術上有錯,邊個有冇料,我也不平價,大家心中有數

我出個post係貴呀,但你行為上對我十分冇家教...
要講o既野我已講哂.
zifu 發表於 2006-2-19 02:38:28 | 只看該作者
有勞副版主,條友一天在此我都唔會答
zivtong 發表於 2006-2-19 11:20:09 | 只看該作者
原帖由 zifu 於 2006-2-19 02:38 發表
有勞副版主,條友一天在此我都唔會答

我永遠都會係度~
就係唔想有人搵人老襯..

講事實都唔得...
咩野鬼地方 ?

講事實=冇教家 ?
真得意..
咁巴閉把論壇變做私人forum
公開forum就預左有人出post....

樓主| 小步 發表於 2006-2-19 12:43:04 | 只看該作者
早聽聞某人麻q煩,我開始都唔信,原來係真的
我都放棄啦,同o的細路噪一o的意義都冇
zivtong 發表於 2006-2-19 21:28:18 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-2-19 12:43 發表
早聽聞某人麻q煩,我開始都唔信,原來係真的
我都放棄啦,同o的細路噪一o的意義都冇

你係只好~ 唔係我見你地老點 我實嘈~

咩事呀~衰左又唔認...又要話人麻煩,細路,冇家教..

依個世界真得意

自己口口聲聲唔怕比人知價錢, 擺明貴..
又要pm人唔好踢爆佢o的價..

跟手又要話人..
 樓主| 小步 發表於 2006-2-19 22:10:55 | 只看該作者
ok..冇問題...玩吧...
我又唔會因為你而做唔到生意
好心和氣唔得嘛...玩大佢囉.
你咩料好多人都知,自己玩哂佢吧.
識個小小fp仔巴巴噪,食多幾年奶先啦...
zivtong 發表於 2006-2-19 22:22:23 | 只看該作者
原帖由 小步 於 2006-2-19 22:10 發表
ok..冇問題...玩吧...
我又唔會因為你而做唔到生意
好心和氣唔得嘛...玩大佢囉.
你咩料好多人都知,自己玩哂佢吧.
識個小小fp仔巴巴噪,食多幾年奶先啦...

都係果句~學無前後,達者為先..

就係最憎你依種態度~

"食多幾年奶先啦" <<<<依o的不可一世既說話, 你估你係alan咩..

依家邊個唔識先, pg03 /GY240於 fp 玩 cup機..你地自己玩飽佢就真..

你地班友唔識 又要串人..

你理我係未識少少 FP丫~我 FP 知識 同 經驗 係多過你地 wor~

你同我講 油機 我實成隻 菴春咁 hang機唔識出聲架~

係你地~..算 又話我拖你地落水, ..再來.. 係你地既版主 唔識 又要扮識..咁誤人子弟 我睇唔過眼丫ma~

唔想比我煩到, 未唔好講我熟架lor~包保唔會再出聲~

zivtong 發表於 2006-2-19 22:29:05 | 只看該作者
PS都唔知邊個冇家教, 係咁爆粗...
zifu 發表於 2006-2-22 10:40:41 | 只看該作者
飛左拾幾年遙控直昇機都話唔識,請問你飛左幾多年呀, 我無時間,我有時間到你網站答問題,到時睇你點吹