RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3528|回復: 5
收起左側

請問邊度多1/16 虎1改件買?

樓主| zexel33 發表於 2016-4-26 01:07:10 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
翻新虎1工程進行中,想將部分膠件換金屬,如:炮管,炮咀,散熱網,之類。。。
耐冇出kws,轉變真係好大好大T_T
panerai 發表於 2016-4-26 23:10:57 來自手機 | 顯示全部樓層
KWS 賣星星坦克既舖都唔多啦,何況坦克 parts,你講果3樣我都喺Stella model 買,上網search吓再whasapp 落order,再到舖取貨啦
 樓主| zexel33 發表於 2016-4-27 02:56:22 來自手機 | 顯示全部樓層
聯絡左,落左柯打了。。。仲有淘記有好多parts.....MATO,AEROMATE,ABER 好似大部份都比HL用
Jagdtiger1944 發表於 2016-5-22 01:54:16 | 顯示全部樓層
Tiger I已經最易買... 上淘X沃雅全車蝕刻片泥板氣喉擋板引擎防爆網工具扣加埋咁多都係$3xx-400. 香港又有金屬炮管制退器,  我依家搵Panzer IV J,Panther G果D先慘...  有D parts如金屬托帶輪及Panther G early款炮盾出過頭一水全世界都話唔會再番貨,我懷疑星星坦克最冷應該係Panzer IV J...  就算條金屬履帶Impact都係做錯曬, 得星星條限量履帶o岩但$1800加停左產
 樓主| zexel33 發表於 2016-5-22 19:49:00 來自手機 | 顯示全部樓層
4仔真係少件到暈。。。HL啱唔啱☆☆用?
Jagdtiger1944 發表於 2016-5-22 21:48:30 | 顯示全部樓層
zexel33 發表於 2016-5-22 19:49
4仔真係少件到暈。。。HL啱唔啱☆☆用?

HL真係唔識... 但Mato果條4仔後期型履帶完全正確,但又唔知星星用唔用到