RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3879|回復: 5
收起左側

請問有無師兄試過M12s 同 RX371-fs 成功對頻

樓主| Motul 發表於 2016-4-29 10:27:29 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問有無師兄試過M12s 同rx371-fs 成功對頻
ckcgary 發表於 2016-4-29 10:57:47 | 顯示全部樓層
Compatible Receiver; RX-482, RX-481, RX-472, RX-471 Dual ID, RX-471W, RX-471, RX-462, RX-461, RX-451R, RX-451, RX-381, RX-380
大茶飯 發表於 2016-5-1 11:46:04 | 顯示全部樓層
你支M12s係行定水?行先support FS, 水係support DS
 樓主| Motul 發表於 2016-5-20 22:55:49 來自手機 | 顯示全部樓層
我未買,問清楚先買,我d車有371 ,371w,461,即係行貨m12s可以對到晒嗎?
ckcgary 發表於 2016-5-21 00:14:56 | 顯示全部樓層
Motul 發表於 2016-5-20 22:55
我未買,問清楚先買,我d車有371 ,371w,461,即係行貨m12s可以對到晒嗎?

我上面 post #2 係官網答案
JOHN2 發表於 2016-5-21 13:03:51 來自手機 | 顯示全部樓層
RF Mode Setting(FH4T/FH3),371FS屬FH2,所以M12s理應同MT-S一樣對唔上371fs/37w/371w