RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4723|回復: 14
收起左側

新手剛入D4 awd

樓主| but0 發表於 2016-12-16 08:12:16 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
練緊轉圈圏
killmeplz_hk 發表於 2016-12-16 13:13:29 | 顯示全部樓層
一齊玩啦
 樓主| but0 發表於 2016-12-16 19:20:17 來自手機 | 顯示全部樓層
好呀
suki123suki 發表於 2016-12-17 10:44:33 | 顯示全部樓層
加油師兄~ 去光滑既地面玩會好D
albert0329 發表於 2016-12-17 13:58:48 | 顯示全部樓層

響邊度玩多?
 樓主| but0 發表於 2016-12-17 15:01:03 來自手機 | 顯示全部樓層
平時起樓下球場玩 琴晚去左佐敦谷細場玩 不過唔係好識 成日打白鴿轉 等陣去買過D軚試下先 師兄你地呢? 起边玩多? 我可以 joint 埋你地交流下?
 樓主| but0 發表於 2016-12-17 15:03:59 來自手機 | 顯示全部樓層
Products        Total 1 x         MST 5 Spokes Wheel Offset +3 Silver Black w/CS-R Tire Soft 4pcs For 1/10 Drift #103017SBK        HKD$161.46 1 x         MST CS-R Tire Soft 4pcs For 1/10 Drift #101024。E D 軚 ok?
albert0329 發表於 2016-12-17 15:53:12 | 顯示全部樓層
but0 發表於 2016-12-17 15:03
Products        Total 1 x         MST 5 Spokes Wheel Offset +3 Silver Black w/CS-R Tire Soft 4pcs For 1/10 Drift # ...

用軟呔架車太快,或者試下用金點,我之前玩4區用銀點,D3 4驅響jvb 玩
albert0329 發表於 2016-12-17 16:00:22 | 顯示全部樓層
but0 發表於 2016-12-17 15:03
Products        Total 1 x         MST 5 Spokes Wheel Offset +3 Silver Black w/CS-R Tire Soft 4pcs For 1/10 Drift # ...

http://mstchina.tw/cn/mst-101030-cs-r-4.html

MST 呔,形號及顔色分類
 樓主| but0 發表於 2016-12-17 16:09:38 來自手機 | 顯示全部樓層
thx 師兄。好想快D跟你地去飄下
albert0329 發表於 2016-12-17 18:14:26 | 顯示全部樓層
but0 發表於 2016-12-17 16:09
thx 師兄。好想快D跟你地去飄下

我都想,但要搵番D 4驅手指,正在砌返架D3 awd 練習!
 樓主| but0 發表於 2016-12-17 21:08:22 來自手機 | 顯示全部樓層
ok 到時叫埋我
albert0329 發表於 2016-12-18 11:40:53 | 顯示全部樓層

OK 吖,你上得jvb, 我都好近,搵晚La
hkslash 發表於 2016-12-27 22:34:11 | 顯示全部樓層
albert0329 發表於 2016-12-18 11:40
OK 吖,你上得jvb, 我都好近,搵晚La

阿拔上JV玩車啊 !?
albert0329 發表於 2016-12-28 07:33:58 | 顯示全部樓層
hkslash 發表於 2016-12-27 22:34
阿拔上JV玩車啊 !?

以前成日都去jvb 玩,不過衣家小左上去Lu