RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3347|回復: 3
收起左側

有冇ching 入手"暴君"大腳 ?

樓主| cyt2011 發表於 2017-3-16 13:40:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有冇Ching 玩緊 ? 介紹吓
ococ 發表於 2017-3-16 20:23:37 | 顯示全部樓層

暴君主要係抄HPI Savage Flux  :大陸廠上面近排好HIT  比人推上神枱 因為有爛件一年包換唔收錢
但香港保唔保先
冇就唯一優點都冇 保但爛件要換寄比你要幾耐?

冇真大F咁耐操 我架真大F當佢仇人咁玩 粗玩咁耐只掃過一齒 百幾蚊攪掂暴君膠件質量麻麻地 上面水軍超多限量版 3000人仔 運費200 自己計成3600蚊港紙:lol 3600夠收架二手X-MAXX暴君敢唔敢好似我個仔咁玩:lol下下飛JUM米幾兩米高 原地打十個空翻
玩車如果玩兩玩就爛 下下爛要等件 修理多過玩 你點計由其係大腳 我斷估你買大腳 唔會慢慢行 唔飛跳唔打空翻掛

大腳車
爬唔夠慢爬
快唔夠平跑
飛唔夠越野

但大腳車就係要爆力去玩 地越爛越好玩 可爬可跑又可飛
公園爬樓梯飛飛下已經好好玩:lol

樓主| cyt2011 發表於 2017-3-16 22:45:26 | 顯示全部樓層
目標都係玩4S,飛吓街,行吓公園同爬樓梯
asus6800 發表於 2017-3-19 13:22:18 | 顯示全部樓層
暴君我識都有車友玩緊,4S基本上爽玩無問題,限量版好底有埋MAX6電變但唔知賣晒未
香港都有膠件一年保養,比返運費就OK