RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1864|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ABC Genetic 幾錢?

hyuen 發表於 2007-4-18 22:47:59 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我想問下 ABC Genetic 幾錢, 同埋 D parts 易 ng 易 買, 例如係 KWS 買 ng 買到, 有的話貴 ng 貴?

重有一個好重要既問題就係架車可 ng 可以升高 D, 因爲我玩開既地方都幾 Rally 下。

我架 TT01 都升到無得再升 (用埋rally tires, 離地 1 CM), 所以我怕 Genetic 會花底.

thx

RX78amuroray 發表於 2007-4-18 23:13:17 | 只看該作者
HK$9xx
KWS 有
 樓主| hyuen 發表於 2007-4-18 23:15:14 | 只看該作者
原帖由 RX78amuroray 於 2007-4-18 23:13 發表
HK$9xx
KWS 有

parts 幾錢,貴 ng 貴?like belt, arms, cup....

重有一個好重要既問題就係架車可 ng 可以升高 D?
RX78amuroray 發表於 2007-4-18 23:37:54 | 只看該作者
shaft drive, no belt
 樓主| hyuen 發表於 2007-4-18 23:39:26 | 只看該作者
原帖由 RX78amuroray 於 2007-4-18 23:37 發表
shaft drive, no belt

o甘, 零件? KWS 多 ng 多? cheap or expensive?
gary 發表於 2007-4-19 00:53:34 | 只看該作者
part 一般ok平啦,但唔係間間有,呢架車都幾實淨~~~
教主 發表於 2007-4-19 04:24:47 | 只看該作者
原帖由 hyuen 於 2007-4-18 22:47 發表
我想問下 ABC Genetic 幾錢, 同埋 D parts 易 ng 易 買, 例如係 KWS 買 ng 買到, 有的話貴 ng 貴?

重有一個好重要既問題就係?#29234;我玩開既地方都幾 Rally 下。

我洛峸Irally tires, 離地 1 CM), ...

離地 1 cm  !? you 玩開既地方 dont play M chassis........
 樓主| hyuen 發表於 2007-4-19 17:52:08 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2007-4-19 04:24 發表

離地 1 cm  !? you 玩開既地方 dont play M chassis........

I mean um........ what is the highest 離地距?

教主 發表於 2007-4-20 14:12:09 | 只看該作者
over 5mm cant play la ~~