RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5333|回復: 11
收起左側

X-OPITMA SANWA/KO代用接收

樓主| AMAT 發表於 2018-5-15 12:58:19 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

有冇人試過呢?

佢話用到SANWA同KOPRO接收(當然,MODEL係唔同),仲支援到佢地O既FHSS.......
SANWA仲用到佢O既高速模式添。

先唔講佢係咪照COPY人地電路或人地電路或PROTOCODE有冇版權先,
價格嚟講就好似KO就抵,人仔188,競爭力幾高。
不過SANWA就好似同原裝差唔多價,賣到人仔288,即三百幾港紙。

我用FUTABA,唔O岩我用~哈哈
但有冇人已經試過有評價? ^_^
sean2013 發表於 2018-5-15 14:08:53 | 顯示全部樓層
¥288.00
约 HKD 357.05
不如買正廠
 樓主| AMAT 發表於 2018-5-15 14:13:12 | 顯示全部樓層
sean2013 發表於 2018-5-15 14:08
¥288.00
约 HKD 357.05
不如買正廠

的確係,所以我都係咁講。

係KO就比較吸引咁解。
ckcgary 發表於 2018-5-15 15:53:08 | 顯示全部樓層
三禾有第二隻人仔 $238 嘅.....
chacha 發表於 2018-5-15 18:57:45 來自手機 | 顯示全部樓層
睇過賣300幾,比多幾十買隻47t好過啦
cyt2011 發表於 2018-5-15 23:33:19 | 顯示全部樓層
chacha 發表於 2018-5-15 18:57

請問47t大約幾$,邊度入手?
 樓主| AMAT 發表於 2018-5-16 01:27:59 | 顯示全部樓層
chacha 發表於 2018-5-15 18:57

佢三禾代用個價我都覺得係冇競爭力,以香港計。

可能國內大o的,因為國內三禾接收三百幾四百人仔。

係KO先叫做抵玩咁解。

chacha 發表於 2018-5-16 07:17:37 來自手機 | 顯示全部樓層
cyt2011 發表於 2018-5-15 23:33
請問47t大約幾$,邊度入手?

400有找,近油麻地車場嗰間
tim3852 發表於 2018-5-20 21:48:46 | 顯示全部樓層
我e家用緊Ko的代用接收,不過係JV場,就只係玩過兩次,暫時都冇問題.180人仔
Evo5 發表於 2018-5-22 23:08:29 | 顯示全部樓層
tim3852 發表於 2018-5-20 21:48
我e家用緊Ko的代用接收,不過係JV場,就只係玩過兩次,暫時都冇問題.180人仔

do u have link
tim3852 發表於 2018-5-25 14:51:37 | 顯示全部樓層

【★KO PROPO FHSS KR-241FH 4通道兼容接收 EX-1 EX-2★】http://m.tb.cn/h.WA6sdq0 点击链接,再选择浏览器打开;或复制这条信息¥qLBV0vQpLvt¥后打开
tim3852 發表於 2018-6-4 17:29:39 | 顯示全部樓層

係淘寶打ko kr-241都可以揾到!