RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: jovychow
打印 上一主題 下一主題
收起左側

黑色水喉呔

hezity 發表於 2007-6-16 02:32:47 | 只看該作者
jovy,
咁有冇水喉呔先~

烈火之魂 ,
camber? 我可以自己整返, 有camber setting set係到, if你話我唔識set既, 我買多set camber又點話? 一個雞地, 一個midnight drift club用. 唔洗"你"再整個camber啦.
仲有, 我玩02定係玩水喉呔幾時到你決定?
我比個zero摩打殼gegegum係出於好心, 你就我話害人.
我有180sx你就話浪費左.
容忍都有個限度.
仲有, 你呢排唔開心? 好小見你咁火...係唔係發生左d咩事? 唔開心既就多d休息下, 唔好迫到自己咁緊. 放鬆~relax.

if大家唔信以上既野, 請參考以下既post.
摩打殼事件 (...事件 )   post#42 downwards
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D1&page=3
180sx事件   post#39 downwards
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D1&page=3
SPAWN 發表於 2007-6-16 02:38:22 | 只看該作者
原帖由 hezity 於 2007-6-16 02:32 發表
jovy,
咁有冇水喉呔先~

烈火之魂 ,
camber? 我可以自己整返, 有camber setting set係到, if你話我唔識set既, 我買多set camber又點話? 一個雞地, 一個midnight drift club用. 唔洗"你"再整個camber啦 ...

睇都我一頭水,佢都唔知做乜鬼真係成把火咁係咁燒,你直頭係咁比佢插爆...
hezity 發表於 2007-6-16 02:43:45 | 只看該作者
原帖由 SPAWN 於 2007-6-16 02:38 發表

睇都我一頭水,佢都唔知做乜鬼真係成把火咁係咁燒,你直頭係咁比佢插爆...

可能有一d唔開心既事發現左係佢身上, 係大家唔知...and佢好嬲, 又冇地方發洩, 所以攪到咁...
hezity 發表於 2007-6-16 02:47:23 | 只看該作者
jovy, 乜你唔係整左一隊灰喉軍隊架咩? 做乜無啦啦整黑喉
Edde 發表於 2007-6-16 02:51:40 | 只看該作者
原帖由 hezity 於 2007-6-16 02:32 發表
jovy,
咁有冇水喉呔先~

烈火之魂 ,
camber? 我可以自己整返, 有camber setting set係到, if你話我唔識set既, 我買多set camber又點話? 一個雞地, 一個midnight drift club用. 唔洗"你"再整個camber啦 ...

講緊水喉呔, 你加咁多嘢 ..... 想撥火呀 ??
傻玉 發表於 2007-6-16 02:51:43 | 只看該作者
jovy,
咁有冇水喉呔先~

烈火之魂 ,

睇完 ......
傑佬 發表於 2007-6-16 02:55:13 | 只看該作者
原帖由 Edde 於 2007-6-16 02:51 發表

冇事wor.....唔洗緊張...relax.....
幾時入黎玩先
hezity 發表於 2007-6-16 02:58:26 | 只看該作者
原帖由 Edde 於 2007-6-16 02:51 發表

一時唔開心, 加多左小小, sorry for typing all that bullxxxx for nothing
Sorry
peace
傑佬 發表於 2007-6-16 03:02:57 | 只看該作者
原帖由 hezity 於 2007-6-16 02:58 發表

一時唔開心, 加多左小小, sorry for typing all that bullxxxx for nothing
Sorry
peace
邊隻手寫字..伸出黎
hezity 發表於 2007-6-16 03:04:34 | 只看該作者
原帖由 傑佬 於 2007-6-16 03:02 發表
邊隻手寫字..伸出黎

哎呀!!!好痛!!!
gegegum 發表於 2007-6-16 03:11:34 | 只看該作者
大家講返正題啦! 我都搵過黑色abs水喉, 不過真係好難搵, 如果有, 我都想要! 預套比我喎!
(本來專心整緊cooler比d club友, 都要停停搭吓咀! )
傻玉 發表於 2007-6-16 03:13:08 | 只看該作者
教下我點整
傑佬 發表於 2007-6-16 03:14:27 | 只看該作者
原帖由 gegegum 於 2007-6-16 03:11 發表
大家講返正題啦! 我都搵過黑色abs水喉, 不過真係好難搵, 如果有, 我都想要! 預套比我喎!
(本來專心整緊cooler比d club友, 都要停停搭吓咀! )
香港堅冇.....有實預你地Midnight Drift team
Edde 發表於 2007-6-16 03:18:58 | 只看該作者
原帖由 傑佬 於 2007-6-16 02:55 發表
冇事wor.....唔洗緊張...relax.....
幾時入黎玩先

無嘢喎 ....
近排實太忙, 我唔得住, 期代下次我地可入去玩 la.
hezity 發表於 2007-6-16 04:33:14 | 只看該作者
原帖由 傻玉 於 2007-6-16 03:13 發表
教下我點整

佢新果個就唔識, 不過舊果個intercooler就有
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... ghlight=&page=2
post#20
長崎良尾 發表於 2007-6-16 11:06:15 | 只看該作者
個intercooler真係制作一流...
kstyle 發表於 2007-6-16 11:16:43 | 只看該作者
原帖由 烈火之魂 於 2007-6-16 01:16 AM 發表

我想講~水喉呔係比d~
冇咁pro既人玩~同埋水喉呔唔洗較角度~
豪無技術可言~
02呔要經常換~以我覺得~
水喉呔for d無錢or低級既人玩~
(唔係想吋人~只係個人覺得~)

你咁講即係話以前未出02呔之前用水喉玩甩尾D人全部都冇錢啦
小朋友.............你玩左幾耐甩尾呀
我都有幾套02呔o係度...但我玩水喉唔係因為我俾唔起錢而係我覺得02呔唔夠水喉呔咁好玩先至唔用啫
你唔可以話人地玩水喉呔係低級.........只係你唔知水喉呔好玩過02呔啫
 樓主| jovychow 發表於 2007-6-16 12:44:07 | 只看該作者
我都係見到冇人用黑色水喉我先開個post叫人比下意見點知比人插~
唔好意思呀要各位大佬勞氣

樓主| jovychow 發表於 2007-6-16 12:49:57 | 只看該作者
原帖由 hezity 於 2007-6-16 02:32 AM 發表
jovy,
咁有冇水喉呔先~

烈火之魂 ,

我諗住開個post幾日睇下反應先決定入幾多水喉呔返黎~
如果唔係禁多人要就入d比自己用

Fanta 發表於 2007-6-16 13:05:14 | 只看該作者
黑色水喉我又想要一套啊 ...