RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: karl
打印 上一主題 下一主題
收起左側

比我响yourtube見到有人放左條link

sfdo 發表於 2007-7-18 00:18:46 | 只看該作者

呢架之麻。(但飯後不宜看 )
http://rc-one.com/phpwind/read.php?tid=8286

唉,但今日o係 CT玩得勁差,唔知做乜架車直路開快D,加速到直路尾就打白鴿轉,又撞爛殼前面....
但直路中速行就冇事.....

但跟住去 MMS ,直路盡油又冇乜唔妥。(今次去 MMS 都好,練好左o係兩個黃色碟之間好順咁扭過....之前走得超差....)

*嘉榮* 發表於 2007-7-18 00:35:19 | 只看該作者
我上親 ct都唔見 喎~~
不過 睇見架車...真係好浪費   本人覺得~~

不如~~去用4~50蚊  買d a4白卡片  返黎噴喇~~~

樓主| karl 發表於 2007-7-18 00:39:31 | 只看該作者
原帖由 *嘉榮* 於 2007-7-18 00:02 發表
我岩岩 睇網 見到架 好似你而架咁  睇下係唔係98806

無字果架又吾算太差 ,OK架啦,正常D麻好似去左石崗同部字執傘件咁。
好似

部snoopy 真係哴費左

張相要DL 落黎記驚會中毒,好左MAC机黎,無咁易 :lol
*嘉榮* 發表於 2007-7-18 00:49:40 | 只看該作者
我dl左~_~"
sfdo 發表於 2007-7-18 00:52:01 | 只看該作者

回復 #22 *嘉榮* 的帖子

唔算浪費o既,
因之前我想試下用 86mm 軸距 玩 所以買呢隻殼,呢隻o係我第一隻 86mm殼....
嘈喧巴閉 發表於 2007-7-18 02:57:39 | 只看該作者
韓哥 發表於 2007-7-18 13:43:16 | 只看該作者
原帖由 sfdo 於 2007-7-18 00:18 發表

呢架之麻。(但飯後不宜看 )
http://rc-one.com/phpwind/read.php?tid=8286

唉,但今日o係 CT玩得勁差,唔知做乜架車直路開快D,加速到直路尾就打白鴿轉,又撞爛殼前面....
但直路中速行就冇 ...

SET下你部車NA,直路係咁編左,行唔直,同埋個尾好跳
sfdo 發表於 2007-7-18 15:22:08 | 只看該作者
原帖由 韓哥 於 2007-7-18 13:43 發表

SET下你部車NA,直路係咁編左,行唔直,同埋個尾好跳

其實有時問題係架車會震到一時偏左一時偏右 (已排除車胎問題),咁先至被佢玩死....
總之架車換左 VR 冇耐都係會亂震.....冇得搞
下次可能要出 良哥俾我架 MR01 先至得了.....