RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1591|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

mini-z個搖控可唔可以用係yokomo dirft package度架?

terence0103 發表於 2007-9-28 00:07:22 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我以前有架mini-z...
mini-z個搖控可唔可以用係yokomo dirft package度架?
kelvinblstz 發表於 2007-9-28 00:14:48 | 只看該作者
係可以既~要+多隻接收囉

但係有可能會冇咁強發射~容易d失控喔~
 樓主| terence0103 發表於 2007-9-28 00:15:59 | 只看該作者
AMAT 發表於 2007-9-28 00:22:28 | 只看該作者
MINI Z個原裝控可以用.......你配返個AM27接收係你架飄移車到咪得囉.........

不過原裝MINI Z果個控出名易壞......發射又唔遠.......

用果支不如平平地買支2PL FM好過........甚至買支FUTABA果支MEGA JUNIOR都好過佢......都係講緊80-120....
 樓主| terence0103 發表於 2007-9-28 00:23:35 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2007/9/28 00:22 發表
MINI Z個原裝控可以用.......你配返個AM27接收係你架飄移車到咪得囉.........

不過原裝MINI Z果個控出名易壞......發射又唔遠.......

用果支不如平平地買支2PL FM好過........甚至買支FUTABA果支MEGA JUNIOR都 ...

乜d控咁平...
我頭先上網見到個ok的,
我以為好鬼貴... 原來都唔駛$500!

anyway唔該晒, 我都係唔用mini-z果個~
 樓主| terence0103 發表於 2007-9-28 21:49:34 | 只看該作者
有冇人知FUTABA支3PM幾錢...? @@
KEVIN-BD5 發表於 2007-9-28 21:50:18 | 只看該作者
原帖由 terence0103 於 2007-9-28 21:49 發表
有冇人知FUTABA支3PM幾錢...? @@

你睇中左我鐘意個支, 加加埋埋應該要3仟左右
 樓主| terence0103 發表於 2007-9-28 21:56:38 | 只看該作者
原帖由 KEVIN-BD5 於 2007/9/28 21:50 發表

你睇中左我鐘意個支, 加加埋埋應該要3仟左右

淨係果支控幾錢?