RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: jackyming.
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(模型像真船)***貼圖區**更新**(6月6日)精英消防船大戰港拖**

RCCC 發表於 2008-5-30 23:25:16 | 只看該作者
 樓主| jackyming. 發表於 2008-6-1 14:07:25 | 只看該作者
6月1日的屯門

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Barry28 發表於 2008-6-1 14:48:18 | 只看該作者
原帖由 jackyming. 於 2008-6-1 14:07 發表
6月1日的屯門

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

http://farm3.static.flickr.com/2348/2540857686_aa778 ...

靜蠅蠅咁嘅!!
丘引 發表於 2008-6-1 17:53:01 | 只看該作者
林生,又攞張相黎玩
 樓主| jackyming. 發表於 2008-6-15 18:33:37 | 只看該作者
6月15日港式拖船曰,有我,RCCC,T back麒,seeman,霍英西

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| jackyming. 發表於 2008-6-15 18:40:47 | 只看該作者
6月15曰的屯門池 D

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

夜遊神 發表於 2008-6-15 19:27:33 | 只看該作者
咁多港拖,睇見都開心。

水面好多落葉,各位大大會弄隻“水巫婆”清理港口嗎?http://www.waterwitch.com/waterwitch
新兩兄弟 發表於 2008-6-15 19:51:28 | 只看該作者
原帖由 夜遊神 於 2008-6-15 19:27 發表
咁多港拖,睇見都開心。

水面好多落葉,各位大大會弄隻“水巫婆”清理港口嗎?http://www.waterwitch.com/waterwitch

水巫婆?咩呢?不過都唔錯呀 試下做架
夜遊神 發表於 2008-6-15 23:48:58 | 只看該作者
原帖由 新兩兄弟 於 2008-6-15 19:51 發表

水巫婆?咩呢?不過都唔錯呀 試下做架

睇電視見過(好似係教育電視),曾在維港服役,專剷海面垃圾,好似叫海巫號,但過左咁多年唔敢肯定lu。
patrick16 發表於 2008-6-15 23:51:10 | 只看該作者
原帖由 夜遊神 於 2008-6-15 23:48 發表

睇電視見過(好似係教育電視),曾在維港服役,專剷海面垃圾,好似叫海巫號,但過左咁多年唔敢肯定lu。

之前係中環見過隻船
不過講緊真係成十年前
 樓主| jackyming. 發表於 2008-6-17 12:16:37 | 只看該作者
原帖由 patrick16 於 2008-6-15 23:51 發表

之前係中環見過隻船
不過講緊真係成十年前

你果時毛都未出齊
 樓主| jackyming. 發表於 2008-7-20 17:34:19 | 只看該作者
7月20日的屯門池

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| jackyming. 發表於 2008-7-20 17:40:09 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

周百通 發表於 2008-7-20 17:51:26 | 只看該作者
你隻船好威猛喎,開心番曬喇
seeman 發表於 2008-7-20 18:45:24 | 只看該作者
終於出山啦,好似好耐冇見甘既
RCCC 發表於 2008-7-21 09:45:46 | 只看該作者
原帖由 周百通 於 20-7-2008 17:51 發表
你隻船好威猛喎,開心番曬喇

三狼喎,當然威猛夾狼啦
屯門小明 發表於 2008-7-21 13:54:28 | 只看該作者
原帖由 RCCC 於 2008-7-21 09:45 發表

三狼喎,當然威猛夾狼啦

唔係喎,好似侵日有隻狼比人郁喎
 樓主| jackyming. 發表於 2008-7-21 19:05:03 | 只看該作者
原帖由 屯門小明 於 2008-7-21 13:54 發表

唔係喎,好似侵日有隻狼比人郁喎   

下次撞沉佢隻船
bigcar 發表於 2008-7-21 20:05:39 | 只看該作者
原帖由 jackyming. 於 21-7-2008 19:05 發表

下次撞沉佢隻船

三狼都郁??邊個咁夠蛋.....
Barry28 發表於 2008-7-21 21:14:22 | 只看該作者
原帖由 bigcar 於 2008-7-21 20:05 發表

三狼都郁??邊個咁夠蛋.....

果個人做得你老豆嘅喇,你話仲有邊個呀!! :lol