RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6619|回復: 40
收起左側

[工房推介]TOPRACING電變系列本星期底到港!

AMAT 發表於 2007-11-27 10:52:53 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由工房RC NEO代理O既TOPRACING電奱系列呢個星期六將會到港!

登錄/註冊後可看大圖

首先到港會係TOP80A,體積細小,有前後波,O岩1/18或行540白皮豬用家使用!
建議零售價HKD1XX

登錄/註冊後可看大圖

另一隻會到港O既係TOP MCTXXR,有前後波,可以SET中位,可以熄後波,最高可以用到去10T摩打,O岩RACING玩家或DRIFT玩家使用!
呢款係MCTXXR香港特別版嚟,比國內賣緊O既MCTXXR熱量更低!
建議零售價HKD2XX

所有電變都有一個月免費保修(不包括人為損壞如入水,錯誤連接等),原廠修理免收運費.
留意有工房RC NEO代理証方為原廠代理正貨.

之後仲會有為23T而設O既TOP 240A電變到港,大家留意喇!

TOPRACING電變香港代理工房RC NEO
鍵全模型獨家發售
 樓主| AMAT 發表於 2007-11-27 11:18:04 | 顯示全部樓層
原帖由 @[email protected] 於 2007-11-27 11:14 發表
TOP MCTXXR 幾時有得買 我想買

嚟緊星期六會到貨,你預星期日正式開賣啦~!^_^
 樓主| AMAT 發表於 2007-11-27 12:09:05 | 顯示全部樓層
原帖由 @[email protected] 於 2007-11-27 11:23 發表
係米鍵全模型有得買????

係!
 樓主| AMAT 發表於 2007-11-27 15:49:33 | 顯示全部樓層
香港版本包裝同國內版本有所不同,買時認明工房代理正貨!
kwok7660 發表於 2007-11-27 15:55:04 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2007-11-27 15:49 發表
香港版本包裝同國內版本有所不同,買時認明工房代理正貨!

係咪有工房會員價呀 ?    HA... HA.....
 樓主| AMAT 發表於 2007-11-27 15:55:07 | 顯示全部樓層
每隻電變均有香港版本O既獨立編號

我地只會為香港版本提供保修,所有非香港版本O既水貨我地都係唔會提供任何保修

大家敬請留意喇~^_^
 樓主| AMAT 發表於 2007-11-27 15:57:29 | 顯示全部樓層
原帖由 kwok7660 於 2007-11-27 15:55 發表

係咪有工房會員價呀 ?    HA... HA.....

凡工房會員去鍵全購買工房代理O既TOP RACING電變,均享有優惠.
詳情就請你去店果到查詢喇~^_^

同埋買時記得撻朵話係工房會員~!

另外電變有咩操作上問題,都可以上嚟工房到,係TOPTOY專區到查詢~!^_^
kwok7660 發表於 2007-11-27 16:00:05 | 顯示全部樓層
原帖由 AMAT 於 2007-11-27 15:57 發表

凡工房會員去鍵全購買工房代理O既TOP RACING電變,均享有優惠.
詳情就請你去店果到查詢喇~^_^

同埋買時記得撻朵話係工房會員~!

另外電變有咩操作上問題,都可以上嚟工房到,係TOPTOY專區到查詢~!^_^

THX AMAT
Triton 發表於 2007-11-28 20:45:28 | 顯示全部樓層
我想問去邊到可以買到???
Thankyou!!!
ERIXON 發表於 2007-11-28 21:07:56 | 顯示全部樓層
原帖由 johnny0925 於 2007-11-28 20:50 發表
鍵全係邊度呀?

廣華街!
創星隔離!
Triton 發表於 2007-11-29 23:30:30 | 顯示全部樓層
係唔係即係街頭第二間 or 極x對面呀?Very thank you!!!
 樓主| AMAT 發表於 2007-11-29 23:43:45 | 顯示全部樓層
原帖由 Triton 於 2007-11-29 23:30 發表
係唔係即係街頭第二間 or 極x對面呀?Very thank you!!!

terence0103 發表於 2007-11-29 23:46:55 | 顯示全部樓層
原帖由 Triton 於 2007/11/29 23:30 發表

正確~ ;P
Triton 發表於 2007-11-30 11:37:08 | 顯示全部樓層
o車......個間野我幫襯開啦!!!
個架mini inferno都係o係佢個到買o既!!
 樓主| AMAT 發表於 2007-12-1 10:17:08 | 顯示全部樓層
今日下晝TOPTOY電變會有得賣啦!~^_^
天照 發表於 2007-12-1 23:45:47 | 顯示全部樓層
今日開始有得賣啦~!^_^

第一水係80A同MCTXXR

80A O岩玩540,大腳,貨車拖頭或1/18車仔朋友
MCTXXR O岩玩23T或以上,甚至係玩到成13T O既車友用

所有電變都有一個月品質保証保修,如果一個月內有任何製作上問題導致電變不能操作,零售貨都會提供即時一換一保修(不包括人為損壞如入水,誤接正負極或強行以超過其可用範圍操作).

希望大家多多支持~!^_^

80A定價為HKD180
MCTXXR定價為HKD280
artlas 發表於 2007-12-3 00:01:05 | 顯示全部樓層

早2日係鍵全唔記得問

MCTXXR係同市面 邊款esc同grade??
天照 發表於 2007-12-3 00:57:22 | 顯示全部樓層
原帖由 artlas 於 2007-12-3 00:01 發表
MCTXXR係同市面 邊款esc同grade??

你可以暫時當係同FUTABA MC330CR或MC400CR差唔多GRADE O既PRODUCT~
但就肯定比MC330CR勁得多~

MC330CR最多13T....仲要係熄後波果隻.
MCTXXR可以最多用到10T,熄後波,唔熄後波可以用到去13T都OK~
Triton 發表於 2007-12-3 15:40:26 | 顯示全部樓層
請問80A可唔可以用到13T?
thx!!
 樓主| AMAT 發表於 2007-12-3 20:07:13 | 顯示全部樓層
原帖由 Triton 於 2007-12-3 15:40 發表
請問80A可唔可以用到13T?
thx!!

80A唔可以用13T.