RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1555|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

差D比人起到D車

orochichu 發表於 2008-1-28 12:23:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日過聖保羅關差D比人起到D車 當我好緊張過關既時候     點知真係咁好彩  比海關叫左去臭格 照X WAY 我心諗 死啦 我個二架車 今次冇哪 除時比海關收 我公司D MP3機X8部 車用既DVD機頭呀 我D豬肉乾呀 野食呀 今次一定又比人收起哂哪~~~唉~~ ~~~~~點知 最灰既時間 照我X WAY個二個八婆係到吹緊水 可能吹緊既關係 佢冇睇到入面有D咩  加上 前面又有人比海關打開哂D箱係到咁抄緊 就咁快放我走~~~我緊係馬上唔理三,~,淨六淨~ 馬上拎野走啦~~~哈哈 就咁過到關 如果唔係 我D車仔一定死緊哪
penny. 發表於 2008-1-28 12:38:09 | 只看該作者
好似走私咁!!hahahaaa!!!
我估到你個緊張樣!!!
minesr34gtr 發表於 2008-1-28 13:44:42 | 只看該作者
D車唔過得關既咩?
WHY??
chc288 發表於 2008-1-28 15:50:43 | 只看該作者
係呢, 點解啲車同機唔可以過關, 唔俾入口既咩
zito 發表於 2008-1-28 23:52:25 | 只看該作者
應該係超過左限額啦~師兄~有運行呀!!
WallaceNg 發表於 2008-1-28 23:55:18 | 只看該作者
有d地方仲要收taxs
烈火之魂 發表於 2008-1-29 01:29:45 | 只看該作者
公喜哂喎~~咁都過到~~
 樓主| orochichu 發表於 2008-1-29 02:47:51 | 只看該作者
 樓主| orochichu 發表於 2008-1-29 02:51:42 | 只看該作者
因為巴西都唔知佢會收D咩 如果唔想比人夠就要報關 報關又要收錢 都唔知佢會收幾錢 所以我冇報 D車用既車機要報 大量既MP3我估超過5部佢又要報 如果唔係佢邊有錢收呀  如果冇報既話 佢又打開你D行理 咁就要睇你好唔好運哪 好運佢就唔收 如果唔好運佢又知依樣係好野黎既 佢一定收 好次今次我帶左全新既IPHONE 咁仲要有埋盒佢就一定收哪~~~仲知巴西係鬼地方啦唉~~~