RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2573|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

京商大腳八

毛仔 發表於 2006-4-13 11:26:10 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位大佬  可唔可以介紹一D京商油大腳八比我呀? 新手想入行   預$2500左右   thx ^^
iCoke 發表於 2006-4-13 14:53:09 | 只看該作者
2500 $大腳邊隻好我就唔知 不過 turggy infero st 都唔錯既選擇丫 我呢2日都去買 都係2500姐 最貴見到2530
WTO 發表於 2006-4-13 14:58:12 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-13 14:53 發表
2500 $大腳邊隻好我就唔知 不過 turggy infero st 都唔錯既選擇丫 我呢2日都去買 都係2500姐 最貴見到2530

又有新車玩.恭喜恭喜
買番條cable post啲相上嚟啦

WTO 發表於 2006-4-13 14:59:49 | 只看該作者
原帖由 毛仔 於 2006-4-13 11:26 發表
各位大佬  可唔可以介紹一D京商油大腳八比我呀? 新手想入行   預$2500左右   thx ^^

Inferno ST 或 Mad force .
馬田 發表於 2006-4-13 23:08:38 | 只看該作者
你會唔會諗住入場玩?

會的話,inferno或者台灣buggy 會係首選

週街玩記,mad force, savage, mt2 都唔錯
iCoke 發表於 2006-4-13 23:27:00 | 只看該作者
岩岩係(紅星) 買左lu~  2480咋 ~~~~~~我買過幾次rtr 都冇火咀電油胡果d 呢次有喎 ~~~@o@~ 我係(紅星)到 比部st 同7.5 鬥爭左好耐 最後都係st既 中意佢碌夠大
入場呀?呢樣野未知呀 有人陪咪去囉 冇人陪多數係鑽石山果邊自娛下
我仲未攪好部偈呀 佢又好似我之前部05t咁=.=" 好熱 多d油又死火 細針大d又死火 不過now太夜了 聽日先深入攪佢  d奸商偈係咪都係咁嫁 =.= 我玩星星果d都冇既 不過初步比下油 好爆 拉住去 好大力 (正)
初步攪下部車 都幾硬正 d油壓吸震都好正 我試下拎起佢到一張食飯桌咁高放手由佢掉落地 都冇頂車低聲  飛跳台一定好正-o-"
本身我好想買 wto 張相果部hpi嫁 4xxx太貴了>o< 年尾出雙糧先郁佢

iCoke 發表於 2006-4-13 23:28:34 | 只看該作者
....................wto 唔提我都唔記得買條k保.............買左部車開心得滯飛返home攪佢=.=+

WTO 發表於 2006-4-14 06:16:29 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-13 23:27 發表
岩岩係(紅星) 買左lu~  2480咋 ~~~~~~我買過幾次rtr 都冇火咀電油胡果d 呢次有喎 ~~~@o@~ 我係(紅星)到 比部st 同7.5 鬥爭左好耐 最後都係st既 中意佢碌夠大
入場呀?呢樣野未知呀 有人陪咪去囉 冇人陪多 ...

温偈時唔好full盡油門 , 落地慢拉至一半油門行5缸油後, 先至收大針放極速出來但不要超過120度.
買番個温度計和cable 啦.

My Hellfire
http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=5328&extra=page%3D2

樓主| 毛仔 發表於 2006-4-14 10:07:58 | 只看該作者
Mad force     咁要幾$?
WTO 發表於 2006-4-14 10:10:10 | 只看該作者
原帖由 毛仔 於 2006-4-14 10:07 發表
Mad force     咁要幾$?

$2300左右 RTR.
iCoke 發表於 2006-4-14 14:51:17 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-4-14 06:16 發表

温偈時唔好full盡油門 , 落地慢拉至一半油門行5缸油後, 先至收大針放極速出來但不要超過120度.
買番個温度計和cable 啦.

My Hellfire
[url]http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=53 ...

出左雙糧我一定要買 ~~~~~~~~~~~~~~
不過話時話  跟果枝控同 我之前買果d 奸商rtr 野果枝唔同
呢枝係全黑色 天線都係 幾型仔 唔錯  
我溫偈就咁放係到由佢bow咋啵 我幾部車都係咁 bow好左先去行  初初比半雞行大半剛油之後先慢慢比full雞

WTO 發表於 2006-4-14 15:10:35 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-14 14:51 發表

出左雙糧我一定要買 ~~~~~~~~~~~~~~
不過話時話  跟果枝控同 我之前買果d 奸商rtr 野果枝唔同
呢枝係全黑色 天線都係 幾型仔 唔錯  
我溫偈就咁放係到由佢bow咋啵 我幾部車都係咁 bow好左先去行  初 ...

咁樣溫偈唔好0架, 要落地一路行一路溫先好0架.