RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 小洪
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TRC室內遙控車場暫停開放

exige 發表於 2008-5-1 05:05:00 | 只看該作者
小小既一個香港,有一個不怕風吹雨打既場地令車手提升技術水平,邁向世界RC車壇,為何處處受到打壓呢?
衷心支持TRC
leotaigo 發表於 2008-5-1 05:27:52 | 只看該作者
師兄:有賽車呢兩個字,都係比人當飛仔架啦! 邊有人會同意呀! 有個別人士唔鍾意人哋賽車!不論真車定係搖控車! 人哋兩個口想點都得! 要車手提升技術水平,邁向世界RC車壇!處處受人壓迫!支持 TRC 支持 RC 運動!
老判 發表於 2008-5-1 05:47:42 | 只看該作者
非常多謝大家的支持..我和小洪,阿敊一定會全力去做的........

我們有一個要求...團結......不要給機會那些小人.......

老判 發表於 2008-5-1 05:49:12 | 只看該作者
老判 發表於 2008-5-1 05:53:59 | 只看該作者
原帖由 leotaigo 於 2008-4-30 14:32 發表
我個人想法係有人打電話,頭數夜晚有人玩車,無得訓所以先要關門 !玩車到處比人BIG害! 全力支持 TRC!玩車係健康運動!

D人渣唔係[頭數夜晚有人玩車,係為左自己可以搵多D錢咋.../size]
duncan520 發表於 2008-5-1 06:08:21 | 只看該作者
Please try your best to fix the issue as soon as you can...... I have just build myself a EP buggy and really want to try in there. Besides, I need your help to upgrade my TC Spec

Good Luck TRC.
阿賢 發表於 2008-5-1 07:15:14 | 只看該作者
原帖由 小洪 於 2008-4-29 23:57 發表
TRC室內遙控車場暫停開放直致另行通知.因為暫停開放太急引致各位玩車朋友不便敬請原諒,如有什麼問題可致電給我或老判,或可pm和e-mail([email protected])如有最新進展會向大家報導,最後多謝大家一直支持!

點解會咁架!!!!!!
gogo 發表於 2008-5-1 07:26:39 | 只看該作者
原帖由 老判 於 2008-5-1 05:53 發表

D人渣唔係[頭數夜晚有人玩車,係為左自己可以搵多D錢咋.../size]

各支配人一定要頂住、吾好俾人渣當道、惡覇橫行、期待你地重開之日!
亞標 發表於 2008-5-1 07:36:12 | 只看該作者
原帖由 老判 於 2008-5-1 05:53 發表

說得對, D人渣一等到你地有事就大幅加價, 簡直係當我地仇人咁劏, 我真的希望TRC可以平安渡過難關, 等了2年先等到你地再開, 今次唔好咁易放棄呀!
gordonf35 發表於 2008-5-1 09:35:19 | 只看該作者
我而家唔香港,不過我都會全力支持TRC!!!
小洪哥,唔好訓唔著啦,為左你自已,為左大家,為左香港既RC界,你一定要堅持落去!!!:
D
binary 發表於 2008-5-1 10:19:53 | 只看該作者
Yes, we'll all support TRC!  Hope it can be re-opened very very soon!!  Work hard !!  
penny..t.o.p. 發表於 2008-5-1 11:48:10 | 只看該作者
原帖由 老判 於 2008-5-1 05:47 發表
非常多謝大家的支持..我和小洪,阿敊一定會全力去做的........

我們有一個要求...團結......不要結機會那些小人.......

小洪,老判同阿敊........係你地給我一個風雨不改的玩車地方......係TRC 令我進步咗好多.....要加油......DON'T  GIVE  UP
Rcrounder 發表於 2008-5-1 12:11:11 | 只看該作者
Where am I going to play my TRF501X
KWS shop owners, do something or your high end buggies cannot sell
benz1850 發表於 2008-5-1 12:51:19 | 只看該作者
I very support TRC ah.....just plan to go there tomorrow to test some new setting.  BTW, any brother know who suspect "bad guy" making the issue, is other RC circut (so that I will not go there any more) or some one, so that I stop to buy anything if there associated shop with them.
AMAT 發表於 2008-5-1 12:59:38 | 只看該作者
其實點解會要暫時關門呢?

老判可唔可以同大家講下?等大家諗下計都好嗎~
又或者我可以運用下O的傳媒壓力出下手呢.....哈!話晒我以前都係做雜誌.....八掛果隻....哈!
skippy 發表於 2008-5-1 13:02:09 | 只看該作者
原帖由 benz1850 於 2008-5-1 12:51 發表
"bad guy" making the issue, is other RC circut (so that I will not go there any mo ...

Track Carena
gogo 發表於 2008-5-1 13:11:14 | 只看該作者
原帖由 skippy 於 2008-5-1 13:02 發表

Track Carena

究竟係乜野事喱?
skippy 發表於 2008-5-1 13:32:29 | 只看該作者
原帖由 gogo 於 2008-5-1 13:11 發表

究竟係乜野事喱?

佢去政府投訴想TRC死
gogo 發表於 2008-5-1 13:38:24 | 只看該作者
原帖由 skippy 於 2008-5-1 13:32 發表

佢去政府投訴想TRC死

吾係吓話.......................咁都做得出、想香港RC圈子死咩!
abcdefg 發表於 2008-5-1 15:44:12 | 只看該作者
好似TC佢果塊地都唔可以要黎咁用ga wo~ 仲有TC果度賣野食係咪無牌ga我想問?