RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2489|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Walkera Dragonfly #4 main rotor head set

040009556 發表於 2008-5-1 23:09:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問各位師兄知唔知邊度有Walkera Dragonfly #4 既主槳夾頭賣? 萬分感謝! ^^

因為我搵左好多地方搵唔到, 而且Walkera既parts真係極難搵...... ^^"
ukyo 發表於 2008-5-2 01:27:16 | 只看該作者
深水埗都冇???
 樓主| 040009556 發表於 2008-5-2 11:34:22 | 只看該作者
問過旺角、堔水埗幾間賣直昇機既鋪, 都話冇......

就連廣華街最大果間, 佢聲稱話有Walkera #4 全線零件賣, 但問佢既時候都話冇......

請問各位師兄仲知唔知邊度有Walkera Dragonfly #4 既主槳夾頭(Main Blade Holder)賣? 萬分感謝! ^^
ukyo 發表於 2008-5-2 16:39:08 | 只看該作者
原帖由 040009556 於 2008-5-2 11:34 發表

就連廣華街最大果間, 佢聲稱話有Walkera #4 全線零件賣, 但問佢既時候都話冇......

請問各位師兄仲知唔知邊度有Walkera Dragonfly #4 既主槳 ...

間間鋪都係,你同佢買果時話有齊零件,買左之後就話未返,要等..

試上國內網找,試下係walkera郵購
zifu 發表於 2008-5-3 02:15:18 | 只看該作者
我度有,
 樓主| 040009556 發表於 2008-5-3 17:48:23 | 只看該作者
係, 請問你(zifu)賣唔賣到比我呀? 萬分感謝! ^^
 樓主| 040009556 發表於 2008-5-3 17:49:47 | 只看該作者
Walkera郵購很貴, 為起成$50~$60, 很不化算.......
zifu 發表於 2008-5-3 23:37:37 | 只看該作者
當然賣,明天中午請打電話24047493
kevin-ysl 發表於 2008-5-5 10:38:14 | 只看該作者
原帖由 040009556 於 2008-5-2 11:34 發表

請問各位師兄仲知唔知邊度有Walkera Dragonfly #4 既主槳 ...

咁奇...鴨記肥仔果度照計有得買喎...
一個星期前先去買過~~
walkingfugture 發表於 2008-5-6 17:02:51 | 只看該作者
forget walkera la... the quality is not so good, but the price is similar to ESky.
Esky is much better la.
 樓主| 040009556 發表於 2008-5-6 21:41:37 | 只看該作者
感謝各位, 唔好意思呀, zifu, 依家至上番來睇留言, 咁我聽日中午打比你, 但你會賣幾多錢呀?? Thanks! ^^
 樓主| 040009556 發表於 2008-5-6 21:48:01 | 只看該作者
鴨記肥仔果度? 即係邊度呀? 近咩地方呀? Thanks! ^^
zifu 發表於 2008-5-8 00:18:03 | 只看該作者
已經電話來了,我有現貨,對上了
 樓主| 040009556 發表於 2008-5-8 22:00:35 | 只看該作者
ok, zifu, 我明晚(9/5)會去你度買, 請問你仲有冇賣Walker #10 (大Lama)既尾架同埋雙槳?? 謝謝! ^^