RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 6827|回復: 70
打印 上一主題 下一主題
收起左側

選車,比D意見呀....

MatthewChoi 發表於 2006-4-23 16:52:39 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式
比D意見呀,想買呢兩部其中一部呀..
比D意見呀Please.....
邊部好爬D,快D,好力D,......比D意見呀,投下票啦...
投下票啦....有冇D人買左架?比下D個人意見呀,有咩正,有咩唔正...講下啦
單選投票, 共有 1 人參與投票
22.73% (5)
77.27% (17)
您所在的用戶組沒有投票權限
iCoke 發表於 2006-4-23 17:29:52 | 只看該作者
st~~~~~~~因為我玩緊 http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=8443&extra=page%3D1
同埋 你所講既呢2部車 1部 1:10 1部1:8  一部18級一部28級  好難比較嫁啵

樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-23 17:40:53 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 05:29 PM 發表
st~~~~~~~因為我玩緊
同埋 你所講既呢2部車 1部 1:10 1部1:8  一部18級一部28級  好難比較嫁啵

買佢反泥,要買D咩先玩得架
仲有,28級係唔係好勁架,好力果18級?會唔會好食油?
iCoke 發表於 2006-4-23 17:49:11 | 只看該作者
如買st 記得一定要 +硬反牙拉桿 如果$唔多可買左頭先 頭比較易灣 奸商出品 70$一對金色的 買油同火咀電就玩得 跟車 有火咀電的 不過要自己買不心電 大電2粒 買控電同接收電 都係用不心電  佢新偈都幾實 run in 5剛油安全好多 開頭第一次著車 唔好收實粒火咀著 收實放開 1/4黎著車  等佢著左 先收返實佢 之後run in 2剛油左右就可以 收實火咀著車了 run in 5剛油之後就比半雞行佢 行多 1至2剛油先慢慢 玩full 雞 要比小小耐性對佢 唔係打柴又要晒$了~

我部車玩左咁耐都係換左呢樣野既姐 其他都幾硬正 我未玩過 18ss 唔知邊部好力d 不過斷估 28好力過18 掛

有我部車的短片 http://download.yousendit.com/E566965F36047A0E

樓主| MatthewChoi 發表於 2006-4-23 18:02:16 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 05:49 PM 發表
如買st 記得一定要 +硬反牙拉桿 如果$唔多可買左頭先 頭比較易灣 奸商出品 70$一對金色的 買油同火咀電就玩得 跟車 有火咀電的 不過要自己買不心電 大電2粒 買控電同接收電 都係用不心電  佢新偈都幾實 run in 5剛 ...

半雞 and full雞 係咩來架?唔好意思,問題多多
iCoke 發表於 2006-4-23 18:04:36 | 只看該作者
半雞= 比一半油行車  full 雞= 比盡油行車
WTO 發表於 2006-4-23 18:16:29 | 只看該作者
Inferno ST
買啦....買啦....仲唔買.
iCoke 發表於 2006-4-23 18:23:54 | 只看該作者
wto又變身了
放毒超人
WTO 發表於 2006-4-23 18:35:12 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 17:49 發表
如買st 記得一定要 +硬反牙拉桿 如果$唔多可買左頭先 頭比較易灣 奸商出品 70$一對金色的 買油同火咀電就玩得 跟車 有火咀電的 不過要自己買不心電 大電2粒 買控電同接收電 都係用不心電  佢新偈都幾實 run in 5剛 ...

你部ST都好快喎.
嘩! 副OS30放埋落去就.....
Skyline 發表於 2006-4-23 18:43:13 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-4-23 18:35 發表

你部ST都好快喎.
嘩! 副OS30放埋落去就.....

Like a rocket .....     
iCoke 發表於 2006-4-23 18:43:33 | 只看該作者
家下我係果到玩都比唔到極速 @o@  我大針3圈嫁咋
所以我唔考慮玩孖速了 跳埋孖速飛咁滯
WTO 發表於 2006-4-23 18:48:23 | 只看該作者
原帖由 Skyline 於 2006-4-23 18:43 發表

Like a rocket .....     

點呀...老闆 , 今日係FSY爽飛完 , 好開心喎

WTO 發表於 2006-4-23 18:49:44 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 18:43 發表
家下我係果到玩都比唔到極速 @o@  我大針3圈嫁咋
所以我唔考慮玩孖速了 跳埋孖速飛咁滯

lean多1/2圈試試
iCoke 發表於 2006-4-23 19:03:23 | 只看該作者
..........................................................我都想去FSY玩呀 冇人陪 又驚多人 唔知平日去會唔會冇咁多人呢?
WTO 發表於 2006-4-23 19:06:00 | 只看該作者
原帖由 iCoke 於 2006-4-23 19:03 發表
..........................................................我都想去FSY玩呀 冇人陪 又驚多人 唔知平日去會唔會冇咁多人呢?

平日應少人啲
iCoke 發表於 2006-4-23 19:14:24 | 只看該作者
好想去玩下飛JUMP~
Skyline 發表於 2006-4-23 21:07:34 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-4-23 18:48 發表

點呀...老闆 , 今日係FSY爽飛完 , 好開心喎

Oh man, where the hell U've been?  Today's party is fun, and the track is very good too       

However, I really want to see how your Hellfire bash around the track .... Come la next time ...  
Skyline 發表於 2006-4-23 21:08:41 | 只看該作者
原帖由 WTO 於 2006-4-23 19:06 發表

平日應少人啲

Yes, I think so ....  and Saturday and Sunday is usually a bit crowded ...     However, who cares??  
Patrick6 發表於 2006-4-23 21:09:19 | 只看該作者
iCoke 兄, 自從同你玩完之後, 對truggy的速度好感興趣, 所以今日都去左KWS行左一轉, 好在"鴻星" 今日無開, 如果唔係我想我實會"台"部inferno ST 翻屋企.
127937499 發表於 2006-4-23 21:15:27 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2006-4-23 21:09 發表
iCoke 兄, 自從同你玩完之後, 對truggy的速度好感興趣, 所以今日都去左KWS行左一轉, 好在"鴻星" 今日無開, 如果唔係我想我實會"台"部inferno ST 翻屋企.

買st如果預佢成日飛ge話最好換埋油壓版....原裝戈塊唔夠厚....飛完幾十次之黎就會彎...

就咁行下沙地...泥地就可以ge~