RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2190|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Kyosho Go-Kart 1/10

kennyckl2007 發表於 2008-6-23 20:51:46 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
I bought a second-hand

龍崗小吳 發表於 2008-6-23 23:34:34 | 只看該作者
 樓主| kennyckl2007 發表於 2008-6-23 23:56:27 | 只看該作者
Absolutely. The

fyin 發表於 2008-6-24 01:34:32 | 只看該作者
Hi C Hing,
我都有架第一代Kart, 都整咗好耐先完成.
ftbingobingo 發表於 2008-6-24 14:29:43 | 只看該作者
比心機brother, 一定整到靚車出來
ftbingobingo 發表於 2008-6-24 20:00:31 | 只看該作者
兄弟, 其實依度D網友既RESTORATION技術同毅力實在令人歎為觀止, e.g. minimini, fyin, amadeus3408 同兄台你, 我原本都有心咁整d rebuilt野出尼, 其實我都有二十多台排住隊等rebuilt既車車, 但係真係無時間, 再加上嘖油技巧接近等於零, 五年來只製造了一台JAVELIN(唔駛嘖殼, 無油人仔, HAHA ) 、一台RC10(人仔都唔知放左去邊 )和一台RC10T, 加埋整完我實忍唔住手落場玩, 玩爛左又難搵零件......所以其他未整/整到一半果D現在開始賣啦........兄弟們請你們繼續努力, 整多D靚仔D既古董比大家欣賞下, 我都係淨係儲下D唔會砌既NIB算

fyin 發表於 2008-6-24 22:00:37 | 只看該作者
Hi C Hing,
比啲信心你先, 我架回來時都係好多生銹及欠缺零件的.
比啲心機完成佢, 不要樣佢變成廢鐡. (這是我番新舊車的原因)
如有問題可post出來給大家商討.
BHP 發表於 2008-6-25 14:38:00 | 只看該作者
It's nice to see the TDC marked on the flywheel even on vintage models.
You guys' enthusiasm is even greater than young kids building their 1st ever RC.
Keep up the great work!