RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 終於加入lunch box行列~~~ [打印本頁]

作者: Marco明    時間: 2008-11-2 22:33
標題: 終於加入lunch box行列~~~
仲加埋8粒led~~~夠哂光

登錄/註冊後可看大圖

腰彈弓都改埋~~~尋日係大浪灣公園山頭狂片......真係好玩到不得了

登錄/註冊後可看大圖

作者: 800mah    時間: 2008-11-2 22:37
師兄你後面好似 lego 個架, 都係遙控車黎架?
作者: Paul77    時間: 2008-11-2 22:37
好靚仔WOR
作者: Marco明    時間: 2008-11-2 22:39
原帖由 800mah 於 2008-11-2 22:37 發表
師兄你後面好似 lego 個架, 都係遙控車黎架?

真係lego車黎嫁.....不過呢款無r/c功能~~~
作者: 12wai3    時間: 2008-11-4 08:48
師兄部 Lunch Box 真係整得好靚仔.
作者: Marco明    時間: 2008-11-4 15:49
原帖由 12wai3 於 2008-11-4 08:48 發表
師兄部 Lunch Box 真係整得好靚仔.

thanks~~~車頂特登唔油....cup花左都唔覺
作者: Q-pet    時間: 2008-11-4 16:33
而嫁架車就好靚仔..遲D就--
作者: cyken2512    時間: 2008-11-4 18:08
我都就离家入啦~~

师兄,,腰弹弓系点改噶?????????
作者: blackcolt    時間: 2008-11-4 19:51
改得好靚仔
作者: Marco明    時間: 2008-11-5 00:21
原帖由 cyken2512 於 2008-11-4 18:08 發表
我都就离家入啦~~

师兄,,腰弹弓系点改噶?????????

佢原裝有跟4個金屬mount.....係for改油壓用....不過我無諗住改油壓...所以就岩用喇
4個金屬mount加兩條tt-01膠避震....'轉'4個洞....原裝仲有鏍絲淨.....鑲實佢....就係咁間單
作者: cyken2512    時間: 2008-11-5 02:00
原帖由 Marco明 於 2008-11-5 00:21 發表

佢原裝有跟4個金屬mount.....係for改油壓用....不過我無諗住改油壓...所以就岩用喇
4個金屬mount加兩條tt-01膠避震....'轉'4個洞....原裝仲有鏍絲淨.....鑲實佢....就係咁間單

师兄,,甘如果我换晒4支油压呢??甘米吾够件???
作者: smallfaifai    時間: 2008-11-5 09:44
原帖由 cyken2512 於 2008-11-5 02:00 發表

中間位亦可以加波頭落去……
作者: Marco明    時間: 2008-11-5 09:45
原帖由 cyken2512 於 2008-11-5 02:00 發表

咁你就要另外搵一d無用既parts代替
作者: cyken2512    時間: 2008-11-5 18:26
原帖由 Marco明 於 2008-11-5 09:45 發表

咁你就要另外搵一d無用既parts代替

稳紧啦~~~捻住用D驼机座啊~~不过TT01嗰只长过头,又软..
作者: havenlau    時間: 2008-11-5 20:50
都幾有型!!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2