RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新手窮鬼改裝,2條橡根攪掂晒 [打印本頁]

作者: coolala    時間: 2008-11-11 17:34
標題: 新手窮鬼改裝,2條橡根攪掂晒

登錄/註冊後可看大圖

作者: Evo露筍    時間: 2008-11-11 17:38
郁2郁條橡根咪會走位lor?!!
作者: wave    時間: 2008-11-11 17:41
過沙石路有機會斷
作者: coolala    時間: 2008-11-11 17:42
標題: 冇錢冇計啦 !!!
冇錢冇計啦 !!!
作者: frienddicky    時間: 2008-11-12 17:26
咁都用d粗橡根啦....
作者: byron.C    時間: 2008-11-13 09:24
拎上手就有用!一落地就KO!因為以為OK 就繼續玩!比唔裝更傷車!

無錢無計~~~無錢就唔好諗禁多野啦

如果你係想要多兩支普通膠油壓的話,這裡很多師兄會幫到手。依個方法真係唔WORK的!
作者: chan1992    時間: 2008-11-13 13:29
你住邊頭呀"???樓主
作者: LCG    時間: 2008-11-13 16:21
樓主有無想過一架車高速轉灣時候, G force 有幾大.
作者: tiger1    時間: 2008-11-13 20:21
very innovative and cheap method. 2 thumbs up
作者: AltezzaMak    時間: 2008-11-13 21:36
原帖由 LCG 於 2008-11-12 22:21 發表
樓主有無想過一架車高速轉灣時候, G force 有幾大.

點解咁問既?
作者: 800mah    時間: 2008-11-13 21:52
唔 work 架, 每邊用十條可能ok o既
作者: coolala    時間: 2008-11-14 00:11
  thx !!! 各位師兄   都係玩!不過唔明白G force點解  ? thx 
但係我個腦真係唔可以一秒鐘唔諗 !!!   
上海街新填地街有扭腰彈弓配!
普通膠油壓我都有四支!
都係想攪笑 ! 笑啦 !!!   心情重創的人

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2