RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 想買油大碌車 [打印本頁]

作者: edmondyp    時間: 2008-11-16 00:24
標題: 想買油大碌車
請問大家想買油大碌車,有什麼好介紹 (1:8 or below),最繄要有 parts at HK賣
作者: 小肥胖    時間: 2008-11-16 00:29
HPI SAVAGE 零件可在快摺有得買,HN  宏x
作者: shanfung700    時間: 2008-11-16 22:24
Savage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No choice
作者: edmondyp    時間: 2008-11-17 01:34
其實有冇師兄玩繄,比意見小弟,唔該
作者: smallfaifai    時間: 2008-11-17 01:37
好多兄弟都玩緊沙豬savage,你下星期日去TKO offroad party睇下啦,好似話有幾位兄弟都會出豬!
作者: Skyline    時間: 2008-11-17 11:48
沙豬啦,正野
作者: billychan    時間: 2008-11-17 12:07
Hong Kong大碌車=沙豬
作者: wailok    時間: 2008-11-17 12:09
沙豬啦! 好快
作者: shanfung700    時間: 2008-11-17 12:35
沙豬好哎!粗玩一流, 最多掃下大齒幾十蚊玩番又玩得, 原裝車咩都有唔使改野, 膠件又襟。我部第一代豬玩左二年都冇咩整過, 第二部kit版淨係換過極力子同限滑皮。

再唔係執部平平地二手車, 玩死副原裝偈後再貼錢買副新偈玩又得。
作者: Skyline    時間: 2008-11-17 14:32
沙豬 = 打不死的
作者: edmondyp    時間: 2008-11-17 22:40
咁請問沙豬是否 RTR 大約多少錢呢
作者: shanfung700    時間: 2008-11-17 22:56
原帖由 edmondyp 於 2008-11-17 22:40 發表
咁請問沙豬是否 RTR 大約多少錢呢

若果你有控有servo的話, 個人大力推舉包4.6 Engine Kit 版, 若果嚴麻煩RTR都不錯...........去快X及其他RC shop睇睇先, 唔介意舊款的話, 冇記錯係唔洗4K...但最新款好似over 4K, 有錯請指正
作者: pageone1992    時間: 2008-11-18 04:02
原帖由 shanfung700 於 2008-11-17 22:56 發表

若果你有控有servo的話, 個人大力推舉包4.6 Engine Kit 版, 若果嚴麻煩RTR都不錯...........去快X及其他RC shop睇睇先, 唔介意舊款的話, 冇記錯係唔洗4K...但最新款好似over 4K, 有錯請指正

你有冇預幾多"畢值"

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2