RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 有冇人用M03來跑越野 [打印本頁]

作者: f6f    時間: 2008-11-18 21:46
標題: 有冇人用M03來跑越野
有冇人用M03來跑越野, 因我起歡Mini Cooper殼.
作者: vtr    時間: 2008-11-18 22:41
哈哈~~可以試下,
作者: 光丑猶仗凡    時間: 2008-11-18 23:08
m03 mini rally 以前TRC(TKO Rally Champainship)有好多

作者: smallfaifai    時間: 2008-11-19 00:52
要留意波箱密封要做得好好,否則只有掃齒一個下場。

同埋唔好貪心轉快齒,下場都係一樣。

我當年都有玩,行23t motor都OK……記緊換番套rally呔 (貓店好似有,冇就要去台灣網頁揾)同埋用番星星普通油壓(M03油壓比正常短,用番普通油壓就可以稍為升高架車!

我當年o既作品:
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... =FF02%2Bsmallfaifai

作者: f6f    時間: 2008-11-23 16:53
原帖由 vtr 於 2008-11-18 22:41 發表
哈哈~~可以試下,

I will try it................
作者: f6f    時間: 2008-11-23 16:54
原帖由 smallfaifai 於 2008-11-19 00:52 發表
要留意波箱密封要做得好好,否則只有掃齒一個下場。

同埋唔好貪心轉快齒,下場都係一樣。

我當年都有玩,行23t motor都OK……記緊換番套rally呔 (貓店好似有,冇就要去台灣網頁揾)同埋用番星星普通油壓( ...

thank your information.............

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2