RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 4pk摇控器 [打印本頁]

作者: Ricky-hoho    時間: 2008-11-23 11:41
標題: 4pk摇控器
4pk摇控器好唔好用,同出面賣更乜野价錢?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

如各位知到可唔可以Pm話我知,
謝謝各位

作者: 呀維    時間: 2008-11-23 12:39
不過...我都是鐘意日本仔出的控~~EX-1~~雖然mon細~~但價錢就便好多~~
4pk台灣野~~2800$-2900$~~是好好用~~
EX-1日本野~~2000$左右~~個人喜愛~~功能差不多~~
ps:上述只是個人意見~~thx~~
作者: Ricky-hoho    時間: 2008-11-23 16:10
原帖由 呀維 於 2008-11-23 12:39 發表
不過...我都是鐘意日本仔出的控~~EX-1~~雖然mon細~~但價錢就便好多~~
4pk台灣野~~2800$-2900$~~是好好用~~
EX-1日本野~~2000$左右~~個人喜愛~~功能差不多~~
ps:上述只是個人意見~~thx~~

即係話4pk係台灣生產唔係日本生產?
作者: josen    時間: 2008-11-23 16:40
EP沒乜問題.
聽講話玩GP就幾大問題.
receiver over heat
作者: smallfaifai    時間: 2008-11-23 17:59
原帖由 Ricky-hoho 於 2008-11-23 16:10 發表

即係話4pk係台灣生產唔係日本生產?

futaba的野o係台灣生產左好多年啦……

不過我用緊o既3PK都幾好,so far so good啦。
作者: 3pk_supra    時間: 2008-11-23 18:18
ko 2千蚊左右有2.4嗎?
作者: reallymiss    時間: 2008-11-23 18:39
原帖由 3pk_supra 於 2008-11-23 18:18 發表
ko 2千蚊左右有2.4嗎?

EX1 Ultra

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2