RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新改做的小拖船 [打印本頁]

作者: Ricky-hoho    時間: 2008-12-6 00:48
標題: 新改做的小拖船
攪左一排,足之完成九成
加左搖控噴水同燈光開關和雷達開關

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: ms07    時間: 2008-12-6 01:21
你隻船好正,師兄你住邊區,大埔好多人玩尼隻拖船。
作者: tiger1    時間: 2008-12-6 08:03
This is not small lah
作者: Ricky-hoho    時間: 2008-12-6 18:35
原帖由 ms07 於 2008-12-6 01:21 發表
你隻船好正,師兄你住邊區,大埔好多人玩尼隻拖船。

我住天水圍
作者: newbie2    時間: 2008-12-6 23:15
我果隻未噴油呀
作者: Ricky-hoho    時間: 2008-12-7 21:25
原帖由 newbie2 於 2008-12-6 23:15 發表
我果隻未噴油呀

重唔快手D噴油帖上來同大家分享下..
師兄平時去開邊度放船多?
我自己就多數去屯,天,這兩個池玩多,,
作者: newbie2    時間: 2008-12-8 00:22
原帖由 Ricky-hoho 於 2008-12-7 21:25 發表

重唔快手D噴油帖上來同大家分享下..
師兄平時去開邊度放船多?
我自己就多數去屯,天,這兩個池玩多,,

今個星期又冇開過工,無期吖

我係柴記的
作者: kit912    時間: 2008-12-8 15:05
師兄,
借問聲圓形窗的配件係邊到買架?有冇其他size?
唔該晒
作者: solid    時間: 2008-12-10 23:13
thanks for sharing
作者: Ricky-hoho    時間: 2008-12-13 01:11
原帖由 kit912 於 2008-12-8 15:05 發表
師兄,
借問聲圓形窗的配件係邊到買架?有冇其他size?
唔該晒

圓形窗的配件係五金店賣的,
作者: Ricky-hoho    時間: 2008-12-13 01:21
船以改得七七八八
揾日試下水先

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2