RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 我架pajero 投入服務了: [打印本頁]

作者: MAZDA    時間: 2008-12-7 16:49
標題: 我架pajero 投入服務了:
岩岩取車 , 試過車 !~ 用mc330 電變的pajero 真係好好玩....
行off-road表現幾好....
作者: rocky    時間: 2008-12-7 16:53
嘩,成部真車咁﹗
作者: xjr1300    時間: 2008-12-7 16:54
全红也不错哦

我的车
作者: xjr1300    時間: 2008-12-7 16:57
另外想请问大家的CC01都用什么马达呢?我现在用的TAMIYA SUPER STOCK BZ 23T,不知道车没改装的情况下,车身或者齿轮什么的受得了激烈的操作方式吗?谢谢,我是北京的
作者: EX超龍    時間: 2008-12-7 17:08
原帖由 rocky 於 2008-12-7 16:53 發表
嘩,成部真車咁﹗

係...背景d建築物好合比例~ 勁似真車~
作者: am7072    時間: 2008-12-7 18:34
標題: 回復 1# 的帖子
你老婆有無鬧你
作者: MAZDA    時間: 2008-12-7 18:37
原帖由 am7072 於 2008-12-7 18:34 發表
你老婆有無鬧你

頭先german從電話同我講話x速呢隻車賣$850..... 比我家人責備我話買貴左.....
作者: amd2500    時間: 2008-12-10 12:14
原帖由 MAZDA 於 2008-12-7 18:37 發表

頭先german從電話同我講話x速呢隻車賣$850..... 比我家人責備我話買貴左.....

番左貨?
850已經好吸引啦~見親都過千
點為之唔貴呢?
作者: mikewu    時間: 2008-12-10 12:17
原帖由 xjr1300 於 2008-12-7 16:57 發表
另外想请问大家的CC01都用什么马达呢?我现在用的TAMIYA SUPER STOCK BZ 23T,不知道车没改装的情况下,车身或者齿轮什么的受得了激烈的操作 ...

Too fast....  Max use Tamiya "black" motor....  
作者: gibson    時間: 2008-12-10 12:18
HKD850 Is it include the ESC or without!!
作者: gibson    時間: 2008-12-10 12:18
My Pajero is work in progress!!  
作者: kimchan    時間: 2008-12-11 02:33
nice car
作者: solid    時間: 2008-12-11 02:34
勁似真車
作者: walterhnl    時間: 2008-12-11 02:51
架車好有動感....
作者: MAZDA    時間: 2008-12-11 07:52
原帖由 amd2500 於 2008-12-10 12:14 發表

番左貨?
850已經好吸引啦~見親都過千
點為之唔貴呢?

因為我架車前排岩岩向某c兄買要$1100 , 佢係創x買$1250 的.......
結果就比我家人責備我了...
作者: ddz7    時間: 2008-12-11 10:20
前排我喺創X買都喺1250啊

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2