RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: ax-10 問題呀,準備入手. [打印本頁]

作者: hei630    時間: 2008-12-9 00:43
標題: ax-10 問題呀,準備入手.
想問下AX-10 ARTR 同 KIT 有咩祥細既分別呀?見到KWS 有RTR同ARTR但無KIT,係咪無出架啦??RTR 同ARTR見到$17XX,KIT又大概幾錢呀??各位覺得應該買KIT定ARTR呢.最後有D咩平靚正既電變,摩打,SERVO既選擇呀??(真係要平呀 )
作者: zero99    時間: 2008-12-9 01:36
我都想知,kit 板係大陸見過,但貴過香港RTR.
作者: zachary    時間: 2008-12-9 02:33
HOBBY WING 電變,摩打加tower pro MG995 sevo
(我架cr 01 係咁既組合)
作者: hei630    時間: 2008-12-13 00:53
如果mc330+55t motor+mg995得唔得呀?
咁kit 而家又賣緊咩價錢呀?你地覺得kit好定artr好呀??謝謝回答

作者: funki    時間: 2008-12-17 22:59
artr好
作者: starion    時間: 2008-12-19 02:34
Artr啦...我都有....有啲option 都跟埋
作者: ddz7    時間: 2008-12-19 11:21
我都喺artr,玩落唔錯,買返黎裝摩打同電子嘢就玩得。

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2