RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: Atomic M-Chassis coming soon ! [打印本頁]

作者: wingx2    時間: 2009-1-17 02:07
標題: Atomic M-Chassis coming soon !

登錄/註冊後可看大圖

http://www.rcatomic.com/atomic/
作者: sfk    時間: 2009-1-17 02:12
M係T2
作者: sfk    時間: 2009-1-17 02:19
聽聞官方測試好好跑喎 ............正
作者: shouldbe    時間: 2009-1-17 02:28
好A210改良版呀
motor好似有向中移.
車身尤其二樓版似乎剛性較高.
跟手之物也,毒藥中之極品,$1500應該可以買起我
作者: 見人就篤    時間: 2009-1-17 02:56
好正喎!!
作者: wingx2    時間: 2009-1-17 03:00
原帖由 sfk 於 2009-1-17 02:19 發表

Xpress都好好跑架!其實!
作者: jsajason    時間: 2009-1-17 08:55
几時出呀?
作者: jj2006    時間: 2009-1-17 11:06
rcfxxs 早就有得睇啦!!好x ray feel!!!唔知重以為系x ray m 車添
作者: 細哨_仔    時間: 2009-1-17 13:34
原帖由 shouldbe 於 2009-1-17 02:28 發表
好A210改良版呀
motor好似有向中移.
車身尤其二樓版似乎剛性較高.
跟手之物也,毒藥中之極品,$1500應該可以買起我

佢係A210改良版??
我玩快車咁呢個好唔好呢??
作者: miniz    時間: 2009-1-17 13:45
nice car how much is it if $1500 that expensive wor
作者: NINEDOWN    時間: 2009-1-17 18:03
原帖由 jj2006 於 2009-1-17 11:06 發表
rcfxxs 早就有得睇啦!!好x ray feel!!!唔知重以為系x ray m 車添

c兄 可否pm比個網我爬,,,thx
作者: rcbunni    時間: 2009-1-17 19:10
原帖由 sfk 於 2009-1-17 02:19 發表

really?? 難道官方測試會話自己出既product唔好跑既咩???
作者: andyQQ    時間: 2009-1-17 19:28
[quote]原帖由 rcbunni 於 2009-1-17 19:10 發表

登錄/註冊後可看大圖

really?? 難道官方測試會話自己出既product唔好跑既咩??? [/qAgree X 2
作者: terencelyl7411    時間: 2009-1-17 21:05
i've saw the test run , very nice , evan better than the 4wd M now
作者: 細哨_仔    時間: 2009-1-17 21:41
咁玩快車買呢個好定係a210好??
作者: shouldbe    時間: 2009-1-18 10:43
原帖由 細哨_仔 於 2009-1-17 13:34 發表

佢係A210改良版??
我玩快車咁呢個好唔好呢??

無良d等其他師兄入手後出報告後再決定啦
作者: gibson    時間: 2009-1-19 12:57
This Atomic M looks really nice!!
作者: raymen    時間: 2009-1-19 16:29
IF $1500 nearly Full options is better than A210s...
作者: AMAT    時間: 2009-1-19 18:10
間間都出四驅M......睇嚟將會有一場龍爭虎鬥......
最特別之處係......TOP,XPRESS,ATOMIC,3RACING等,都係香港廠.......
對手將會係ABC,ALTAS,ACTIVE.........

香港車又再次抬頭啦~
作者: 細哨_仔    時間: 2009-1-19 19:49
支持香港車
作者: wingx2    時間: 2009-1-19 22:37
原帖由 細哨_仔 於 2009-1-19 19:49 發表
支持香港車

開架先啦咁
作者: minimini    時間: 2009-1-20 00:18
頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂  頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂    頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂 頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂   頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂  頂頂頂頂
頂頂頂頂  頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂   頂頂 頂頂
頂頂  頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂  頂頂頂 頂頂   頂
頂頂頂頂頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂   頂頂頂   頂頂頂頂
頂頂頂頂   頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂  頂 頂頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂頂頂頂頂頂  頂  頂   頂頂
頂頂   頂  頂頂頂頂頂頂頂頂頂 頂頂頂頂  頂頂頂頂
頂 頂頂   頂頂頂頂頂頂頂頂   頂   頂 頂頂頂頂
頂頂頂頂頂  頂頂頂頂頂頂頂頂 頂  頂頂 頂 頂頂頂頂
頂頂頂頂    頂頂頂頂頂頂 頂頂 頂頂頂頂頂 頂頂頂頂
頂頂頂  頂頂   頂頂頂頂 頂  頂頂 頂頂 頂頂頂頂
頂   頂頂頂頂    頂頂頂頂頂 頂頂頂   頂頂頂頂
頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂頂

作者: bb149    時間: 2009-1-20 00:35
呢架好嘢泥嫁
作者: NINEDOWN    時間: 2009-1-20 09:14
原帖由 細哨_仔 於 2009-1-17 21:41 發表
咁玩快車買呢個好定係a210好??

我答你,,,a210 d件好差,,我玩  好盈9t 頭直 ,,,嫁車d野頂唔順..................
設計是快車,,但架車頂唔順,我問我自己,仲會唔會a210玩快m(唔會)
我現在也等待中

作者: gibson    時間: 2009-1-20 14:10
原帖由 NINEDOWN 於 2009-1-20 09:14 發表

我答你,,,a210 d件好差,,我玩  好盈9t 頭直 ,,,嫁車d野頂唔順..................
設計是快車,,但架車頂唔順,我問我自己,仲會唔會a210玩快m(唔會)
我現在也等待中

Who knows this one will be better than A210?
Before A210 born in the market, a lot of fans said that A210 is good, but ...
作者: terencelyl7411    時間: 2009-1-20 20:48
i sure this is a very nice car , since i watched the road test of this car
作者: 細哨_仔    時間: 2009-1-20 21:24
原帖由 NINEDOWN 於 2009-1-20 09:14 發表

我現在也等待中

唔係呀...有d咁ge是--
thx^^
作者: Index    時間: 2009-1-21 04:10
標題: 回復 24# 的帖子
我都覺得a210 啲料差ma ma tei
作者: NINEDOWN    時間: 2009-1-21 09:23
原帖由 gibson 於 2009-1-20 14:10 發表

Who knows this one will be better than A210?
Before A210 born in the market, a lot of fans said that A210 is good, but ...

係a210 做得差.....廠的問題 $1xxx,,想點呀
我想atomic唔會同樣瓜
作者: ellis    時間: 2009-1-21 14:48
最好盡快出, 新年個個都有錢係身, 身痕~
作者: ellis    時間: 2009-1-21 14:50
如果係真既碳化殲維版, 波箱加motor mount及油壓係金屬既話, $1500 - $1800都合理既, 最好有埋壓電版, 因為我最憎落膠紙去固定排電~呵呵
作者: minimini    時間: 2009-1-21 14:55
部車望落去非常正...........不過都係担心 spare parts 嘅問題.........
作者: gary    時間: 2009-1-21 23:09
原帖由 minimini 於 2009-1-21 14:55 發表
部車望落去非常正...........不過都係担心 spare parts 嘅問題.........

香港車點會無Parts??
作者: 細哨_仔    時間: 2009-1-22 00:01
岩呀....講得岩呀
作者: gibson    時間: 2009-1-22 00:27
原帖由 NINEDOWN 於 2009-1-21 09:23 發表

係a210 做得差.....廠的問題 $1xxx,,想點呀
我想atomic唔會同樣瓜

We hope so!  Any bro knows when will release!!

作者: gary    時間: 2009-1-22 01:37
原帖由 gibson 於 2009-1-22 00:27 發表

We hope so!  Any bro knows when will release!!

你又換,唔驚著火咩??
作者: gibson    時間: 2009-1-22 01:41
原帖由 gary 於 2009-1-22 01:37 發表

你又換,唔驚著火咩??

Fire burn the "won dai" ma !!
作者: minimini    時間: 2009-1-22 01:52
原帖由 gary 於 2009-1-21 23:09 發表

香港車點會無Parts??

承你貴言啦........

呢部車嘅賣相咁正........相信我都會買番一部........

如果零件充足的話.....除咗做景品之餘.....仲可以攞嚟玩.......咁就更加 good 啦..........
作者: gary    時間: 2009-1-22 01:57
原帖由 minimini 於 2009-1-22 01:52 發表

承你貴言啦........

呢部車嘅賣相咁正........相信我都會買番一部........

如果零件充足的話.....除咗做景品之餘.....仲可以攞嚟玩.......咁就更加 good 啦..........:vict ...

唔駛驚既,我都開番部黎玩玩..ha..ha....
作者: minimini    時間: 2009-1-22 02:00
原帖由 gary 於 2009-1-22 01:57 發表

唔駛驚既,我都開番部黎玩玩..ha..ha....

聽到你咁講........我都放心啲......就算要揾 parts.......都可以去 rcmart 買吖嘛........
作者: rc10    時間: 2009-1-22 02:05
其實parts可唔可以去沙咀道買?因為近我 ..........
作者: gary    時間: 2009-1-22 02:08
原帖由 minimini 於 2009-1-22 02:00 發表

聽到你咁講........我都放心啲......就算要揾 parts.......都可以去 rcmart 買吖嘛........

你真係"醒"~~

作者: gary    時間: 2009-1-22 02:09
原帖由 rc10 於 2009-1-22 02:05 發表
其實parts可唔可以去沙咀道買?因為近我 ..........

咁你要打上去問下啦~~~
作者: NINEDOWN    時間: 2009-1-22 09:30
原帖由 gibson 於 2009-1-22 00:27 發表

承你貴言
PS:我都想知何時出?
作者: -69-    時間: 2009-5-1 19:49
我見過真車;和XRay 2009 M版一樣!Good Car. ;-)
聽說4月至5月出;真係期待。
作者: raymen    時間: 2009-5-3 11:45
Hope to report as soon......
作者: NINEDOWN    時間: 2009-5-8 16:41
有相看另一C兄POST上網
http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &extra=page%3D1
作者: gibson    時間: 2009-5-19 16:29
This atomic M released or not!!
作者: sfk    時間: 2009-5-19 23:23
嘩..今個星期快M到.(TC)...............正
作者: raymen    時間: 2009-5-19 23:38
嘩..今個星期快M到.(TC)...............正
sfk 發表於 2009-5-19 11:23 PM

where you got the news.. how much you think.???? thks
作者: sfk    時間: 2009-5-20 17:22
where you got the news.. how much you think.???? thks
raymen 發表於 2009-5-19 23:38

吾好意思..英文水平差.吾明意思請打中文...........thx!

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2