RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: My ZX-R [打印本頁]

作者: sniper    時間: 2009-3-6 22:26
標題: My ZX-R
陳年舊車
作者: tamiyafan    時間: 2009-3-6 22:30
嘩!勁正,架車low到好底
作者: paulyfrankietam    時間: 2009-3-6 22:35
WOW What are nice car for KYOSHO THZ
作者: bidforfuns    時間: 2009-3-7 00:22
原帖由 tamiyafan 於 2009-3-6 22:30 發表
嘩!勁正,架車low到好底

條海棉汰勁薄, 我以前的Buggies也set到很貼地, 過癮
作者: 大實力    時間: 2009-3-7 01:09
可能以前多數玩街....所以無咩buggy唔buggy ge...我d fan玩 lazer 同inferno....多數玩街....無玩越野ga
作者: chacha    時間: 2009-3-7 02:11
以前玩平路buggy ,架架都low到咁低,好懷念個段日子
作者: 大實力    時間: 2009-3-7 02:29
正呀...指定動作--->海綿呔無論tomy定lazer....好似當年d鋪頭重喺好景上面
作者: ftbingobingo    時間: 2009-3-7 02:32
用埋短避震就係完整既平路buggy仕樣啦
作者: tiger1    時間: 2009-3-7 09:06
very nice ar!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: kwok    時間: 2009-3-8 17:20
唔知平路buggy重會唔會再度復興呢?
作者: minimini    時間: 2009-3-8 18:47
套呤係咩牌子 ??.......... Thx !!
作者: 師傅東    時間: 2009-3-8 20:55
原帖由 minimini 於 2009-3-8 18:47 發表
套呤係咩牌子 ??.......... Thx !!

當年Racingjack好似出過套咁嘅鈐!!
作者: minimini    時間: 2009-3-8 22:55
原帖由 師傅東 於 2009-3-8 20:55 發表

當年Racingjack好似出過套咁嘅鈐!!

Racingjack = City Hobby = 土炮........... 咁即係 = 絕版.........
作者: 大野    時間: 2009-3-11 11:42
呢部車又靜又快. 重記得當年,
RED星(深水佬)老細重教我點SET短支油壓
作者: amadeus3408    時間: 2009-3-12 07:04
靓車唔得比
作者: IS520    時間: 2009-3-12 11:26
以前仲係 "學生哥" 既時候, 祗係 擁有個 3部 遙控車,

1~  tamiya thunder shot
2~ kyosho lazer-zx
3~ tomy ex

所以, 見到 樓主 既 post, 又要 "想當年" 喇.........  可惜既係, 我無 keep 車既 習慣
作者: sniper    時間: 2009-3-17 11:55
同場加影(鋁合金珠差杯)

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2