RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: MARUI TOYOTA LAND CRUISER SUPER WHEELIE JEEP [打印本頁]

作者: alanwhc    時間: 2009-3-16 15:26
標題: MARUI TOYOTA LAND CRUISER SUPER WHEELIE JEEP
JUST BIBBED FROM YAHOO HK
[attach]235289[/attach]
作者: sniper    時間: 2009-3-16 15:48
HAHA
上星期五交收??
作者: alanwhc    時間: 2009-3-16 15:56
標題: 回復 2# 的帖子
YES
作者: alanwhc    時間: 2009-3-16 15:56
勁中古
作者: sniper    時間: 2009-3-16 16:27
超底啦
作者: monkichi0210    時間: 2009-3-16 16:53
前軨用brat果套.....尾可以用埋就good了......因為而家仲可以搵到............
不過差個人仔.........
作者: alanwhc    時間: 2009-3-16 17:06
brat呔軨我以有一套可換上,但人仔和車頭未知掂攪
[attach]235307[/attach]
[attach]235308[/attach]
[attach]235309[/attach]
作者: sniper    時間: 2009-3-16 17:25
個價錢真係好吸引
作者: alanwhc    時間: 2009-3-16 17:39
標題: 回復 8# 的帖子
交收時重發現車頭 裂了, 賣家好人再減價
作者: sniper    時間: 2009-3-16 18:01
你唔要,我要
賣家同我交收完就飛奔同你交收!!
作者: monkichi0210    時間: 2009-3-17 01:13
原帖由 alanwhc 於 2009-3-16 17:06 發表
brat呔軨我以有一套可換上,但人仔和車頭未知掂攪

都幾大工程WOO BROTHER.......
作者: alanwhc    時間: 2009-3-17 12:24
標題: 回復 10# 的帖子
Ho!My God! 唔怪得車頭裂左啦!!! sniper 兄, post 口下你部Hunter 欣賞口下
作者: sniper    時間: 2009-3-17 12:52
咁快幫我賣廣告
無曬o的神秘感
一定係你部車壓扁我o的車口太
如果o個日公司得閒小小我就會同你bid 過
作者: alanwhc    時間: 2009-3-17 14:39
咪住先!!賣家照片以是扁車口太.你唔駛屈我啦!哈哈.
sniper 兄你都好勤力,口甘夜重係公司
作者: sniper    時間: 2009-3-17 15:51
一定係我架放最底,所以你部車壓扁我套o太
你部放最頂,所以俾我頂爆你部車個下巴
我一o的都唔係勤力,只係返輪班工作姐
作者: alanwhc    時間: 2009-3-17 16:14
你部車套o太點扁法呀?post your photo
作者: sniper    時間: 2009-3-17 16:37
而家搵o的"物料"頂番條o太出黎,唔快上黎住,費事俾你部車車
搶曬鏡
作者: alanwhc    時間: 2009-3-24 14:32
READY TO REPAINT
[attach]238114[/attach]

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2