RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 新車試行日大埔活動..但尾沙花左...我都係拆曬D沙板佢 [打印本頁]

作者: Q-pet    時間: 2009-4-20 01:47
標題: 新車試行日大埔活動..但尾沙花左...我都係拆曬D沙板佢
今日見無野做...6點幾搵利達..知佢地玩車就啦啦聲出去試下車..結果唔錯

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

石仔隻櫃-0-就係拖佢返屋企先知花左..我都係拆第三擔尾沙算

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

橋上休息..今 日太熱

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: chan951130    時間: 2009-4-20 01:51
等我快d造好部巴士之後出來玩先
作者: ac1111hk    時間: 2009-4-20 02:10
咁快手既
作者: MRX-2    時間: 2009-4-20 06:44
等我快d造好部巴士之後出來玩先
chan951130 發表於 2009-4-20 01:51

你造好唔係要去火葬場度燒咩?

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2