RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 小弟新手 望師兄們賜教 [打印本頁]

作者: Lex    時間: 2009-5-7 11:00
標題: 小弟新手 望師兄們賜教

先多謝師兄寶貴時間
小弟近日迷上飄移 心郁郁想整番部飄下
但手頭$$有限($800-$900) 小弟本身刨過文
睇中上面兩部入門車 想師兄們解答幾個問

1. 以耐用性論邊部比較優勝
2. 邊部較多替換parts
3. 兩部車分別會跟D咩

勞煩哂
作者: EX超龍    時間: 2009-5-7 11:07
TT-01
作者: RC-player    時間: 2009-5-7 11:18
TT01較多替換parts,會跟白豬moter and tamiya esc,車殼~~
作者: Lex    時間: 2009-5-7 11:24
先唔該兩位
01同01D跟gE件應該有唔同吧?
作者: EX超龍    時間: 2009-5-7 12:20
先唔該兩位
01同01D跟gE件應該有唔同吧?
Lex 發表於 2009-5-7 11:24

TT-01

登錄/註冊後可看大圖

TT-01D

登錄/註冊後可看大圖

TT-01E

登錄/註冊後可看大圖

作者: manman1999    時間: 2009-5-7 13:11
淨計原裝車,tb02好小小... 但配件唔多了
作者: Lex    時間: 2009-5-7 14:04
唔該哂各位~
決定買01D了
作者: ryryry    時間: 2009-5-7 15:04
但係$800-$900只係夠買架淨車同少少parts咋喎!
如果要買埋控+電+叉機+電子o野最少都要$1500度!
作者: a_do    時間: 2009-5-7 17:02
tb02 好似好難搵 parts咁.................
tt01 係 kws好多間有 parts
作者: samhang81    時間: 2009-5-18 20:04
我見意買tt-01d....好處如果唔玩飄移..都可以改黎玩下快車

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2