RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 萬年新手 [打印本頁]

作者: martin123123123    時間: 2009-5-20 01:20
標題: 萬年新手
我1X年前玩過GL(黃頭)+ 油筒,果陣初初出貴過而家好多,同埋好耐之前已經放哂D野比人了,近排見好多人玩,又多靚車,想問一問而家用鋰電係唔係襟玩好多? 仲有而家有無油筒賣? 大約幾$左右?
作者: z0michael0z    時間: 2009-5-20 01:37
5000mah鋰電玩5-6個鐘,油缸約$1600-1500.
作者: chan951130    時間: 2009-5-20 01:42
5000mah鋰電玩5-6個鐘,油缸約$1600-1500.
z0michael0z 發表於 2009-5-20 01:37

5000點玩5-6個鐘啊 1.5個鐘左右啦
作者: alonso01    時間: 2009-5-20 01:56
z0michael0z 發表於 2009-5-20 01:37 AM

唔好玩喇, 12000mah就玩到5-6個鐘, 5000mah頂盡咪兩個鐘
作者: yin1992    時間: 2009-5-20 02:35
z0michael0z 發表於 2009-5-20 01:37

我5000mah玩到4個鍾到
當然我係唔開聲玩...
作者: 卍亮卍    時間: 2009-5-20 06:45
淨頭 唔開聲咪得囉=_="
作者: Q-pet    時間: 2009-5-20 10:52
未係囉=-=我架野JONNY D 電..五千..開新燈拖野二至三個鐘..你舊神奇電??
作者: ricken1987    時間: 2009-5-20 11:21
7# Q-pet

hahaaa...rc truck都有神電?!~
仲以為得psp有tim~
作者: martin123123123    時間: 2009-5-20 12:13
嘩....2-3個鐘呀而家?!!! 以前2-3個字就無電啦!...
作者: Q-pet    時間: 2009-5-20 12:19
嘩....2-3個鐘呀而家?!!! 以前2-3個字就無電啦!...
martin123123123 發表於 2009-5-20 12:13

睇你舊電幾大容量ja
作者: martin123123123    時間: 2009-5-20 14:11
唔關係唔係鋰電事? 我之前果d無記錯係2200mah
作者: alonso01    時間: 2009-5-20 14:45
唔關係唔係鋰電事? 我之前果d無記錯係2200mah
martin123123123 發表於 2009-5-20 02:11 PM

咪就係囉, 我有啲frd仲用緊ni-mh, 佢地用4600mah, 都玩到成個鐘幾兩個鐘(唔開聲)
作者: martin123123123    時間: 2009-5-20 14:54
咁而家最大有幾大容量呢?? 仲有而家控係唔係都仲係只有futaba飛機控? 果陣有ex-7改...
十幾年前,我睇過日本果邊, 有人改左架紅頭行油, 套kit成3萬銀...唔知而家仲有無d咁既野,哈哈
作者: chan951130    時間: 2009-5-20 15:12
最大12000mah

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2