RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

標題: 絕對係青衣車... [打印本頁]

作者: UP!    時間: 2009-5-25 08:45
標題: 絕對係青衣車...
又整左少少....
[attach]260938[/attach]
插左塊牌落去, 仲唔係青衣車咩.....

鬼面罩...就整得唔多似樣, 遲d 再執..
[attach]260939[/attach]
作者: alonso01    時間: 2009-5-25 10:02
難道你想整香港首架單層三軸巴士:-o
作者: PIU123    時間: 2009-5-25 12:27
難道你想整香港首架單層三軸巴士:-o
alonso01 發表於 2009-5-25 10:02

唔會.睇到有樓梯上一層.
作者: jt2106    時間: 2009-5-25 12:37
D鏍絲頭凸灑出黎.....點裝車殼....
同埋睇第2張相,總係覺得部車唔直咁的.....
作者: alonso01    時間: 2009-5-25 19:21
唔會.睇到有樓梯上一層.
PIU123 發表於 2009-5-25 12:27 PM

我緊係知喇, 我見樓主未整2樓啲嘢所以搞下爛gag
作者: PIU123    時間: 2009-5-25 19:38
我緊係知喇, 我見樓主未整2樓啲嘢所以搞下爛gag
alonso01 發表於 2009-5-25 19:21

不過如果單層2擔.我諗佢係裝鐵人用
作者: UP!    時間: 2009-5-25 20:21
D鏍絲頭凸灑出黎.....點裝車殼....
同埋睇第2張相,總係覺得部車唔直咁的.....
jt2106 發表於 2009-5-25 12:37

你應該係指車頭螺絲頭,
車頭支架會再執, 同時會再整整
作者: chan951130    時間: 2009-5-25 20:24
拉釘一號=w=
作者: UP!    時間: 2009-5-25 20:24
不過如果單層2擔.我諗佢係裝鐵人用
PIU123 發表於 2009-5-25 19:38

裝鐵人用/??/

單層....車鈴好多都幾難搵下....最想整都普dart....
anyway. 整埋呢架先算....

歡迎光臨 RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區 (https://jk.rc-evo.com/xbbs/) Powered by Discuz! X3.2